INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Știri Locale

Ansamblu2.jpg
Adevărați ambasadori ai folclorului de pe Valea Jiului, momârlanii Ansamblului folcloric ”Junii Petrileni” condus de coregraful amator Constantin Cigmăian merg mai departe în întrecerea derulată la nivel național, în cadrul apreciatei emisiuni de divertisment ”La Măruță” difuzată de PRO TV.
junii.jpg
Nu Uitați! Astăzi 18 ianuarie, de la ora 15:00, în studioul PRO TV va intra în concurs Ansamblul Junii Petrileni. Astăzi, Valea Jiului și județul Hunedoara votează Ansamblul Junii Petrileni, cu textul HUNEDOARA, la nr. 1266!
munca-la-negru.jpg
Pentru a veni în sprijinul angajatorilor de pe raza orașului Petrila, Primăria orașului Petrila a găzduit campania de informare și conștientizare a angajatorilor, derulată de Inspectoratul Teritorial de Muncă Hunedoara, cu privire la modificarea salariului brut în contextul transferului contribuțiilor sociale obligatorii de la angajator la angajat.
conducere-apa-serv.jpg
Toți operatorii de apă și canalizare din România se vor afla la Petroșani la finele acestei luni, directorii acestor firme fiind așteptați să dezbată problemele cu care se confruntă acum în mai toate zonele țării.
viscol-ger-frig-ninsoare.jpg
Începând de ieri (marți - n.r.), Administrația Națională de Meteorologie a a emis mai multe coduri de avertizare, vizând fenomene deosebite, valabile și pentru județul Hunedoara.
cod-portocaliu.jpg
Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod portocaliu valabil pentru perioada 17 ianuarie, ora 18 - 18 ianuarie, ora 20, vizând fenomene ca vânt puternic, viscol, zăpadă troienită în Munții Banatului, Carpații Meridionali și Carpații de Curbură.
COD-GALBEN-16-17-IANUARIE.jpg
În intervalul 16 ianuarie (marți) – 17 ianuarie (miercuri, până la ora ora 20:00), precipitațiile vor fi în extindere treptată, începând cu regiunile vestice și vor cuprinde cea mai mare parte a țării.
inghet-apaserv.jpg
Operatorul de apă și canalizare din Valea Jiului și-a luat toate măsurile pentru a face față gerului și vine cu câteva recomandări pentru consumatori.
boema1.jpg
Cenaclul literar Boema din Valea Jiului, în parteneriat cu Asociația Rosa Multiflora (președinte: Costel Avram) deschid vineri, 19 ianuarie 2018 seria activităților culturale în Valea Jiului.
eminescu-stroe.jpg
De aproape 35 de ani, fascinat de o artă care nu este la îndemâna oricui, îşi uimeşte vecinii, prietenii şi oamenii care îl cunosc întâmplător cu măiestria sa în arta metaloplastiei.
Logo-Meteo.jpg
Toată țară este cuprinsă de ger și în următoarele zile se va umple de polei. Chiar dacă nu au emis avertizări de vreme rece, meteorologii ne atrag atenția să nu plecăm din casă fără fulare și mănuși pentru că va fi foarte frig.
contor_electric.jpg
În perioada 15.01 - 19.01.2018, pentru lucrările anuale de reparaţii şi întreţinere instalaţii şi reţele electrice, precum şi posturi de transformare, E-Distribuţie Banat anunţă întreruperea furnizării energiei electrice în timpul lucrărilor după programul indicat mai jos.
doamne.jpg
Îndelunga răbdare este o dimensiune a dragostei lui Dumnezeu. Răbdarea este o componentă a asemănării cu Hristos. Inspirați fiind de caracterul lui Dumnezeu, noi trebuie să fim asemenea Domnului Isus Hristos.
politia-romana-uniforma.jpg
Știm că în aceste zile meseria de polițist nu mai pare atât de frumoasă însă putem spune, cu tot respectul dumneavoastră, că această meserie veghează în permanență la liniștea și siguranța societății din care facem cu toții parte.
Mihai-Eminescu-1-1869.jpg
Ziua de 15 ianuarie este o zi de mare sărbătoare pentru poporul român. Este ziua de naştere a poetului naţional Mihai Eminescu şi, printr-o fericită iniţiativă a Academiei Române, începând cu anul 2010, este şi Ziua Culturii Naţionale.
foto-buget.jpg
Autoritățile locale de la Petrila au lansat în spațiul public estimările privind proiectul de buget aferent anului în curs.
junii.jpg
Ansamblul Folcloric Junii Petrileni s-a înfiinţat în anul 2010 ca o expresie a dorinţei de a păstra cu sfinţenie tradiţiile şi obiceiurile momârlanilor din Valea Jiului, fapt pe care îl urmează neclintit, chiar dacă nu este foarte ușor să păstrezi și să continui nealterată o bogăție culturală existentă pe aceste meleaguri.
apa-robinet-1.jpg
Operatorul de apă și canalizare, Apa Serv Valea Jiului S.A. Petroşani, anunţă restricţii în furnizarea apei potabile pentru vineri, 12.01.2018, în municipiile:
BURSA-locuri-de-munca.jpg
La solicitarea SC EUROSPORT DHS SA Deva, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Hunedoara organizează vineri 12 ianuarie 2018, la sediul Agenției Locale Petroșani, str. 1 Decembrie 1918, nr. 90, o bursă a locurilor de muncă.
primaria.jpeg
Licitația are ca scop închirierea unui spațiu situat în cadrul Casei de Cultură ”Ladislau Schmidt”, str. Republicii, nr. 51, orașul Petrila, în suprafață de 100 mp, în vederea prestării de servicii de instruire, planificare și organizare de ședinte.
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one