INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Știri Locale

DSC_0395.JPG
Unul dintre cele mai apreciate proiecte derulate de operatorul regional al serviciilor de apă și canal din Valea Jiului constă în aprecierea muncii salariaților și acordarea titlurilor de ”Angajatul lunii”, respectiv ”Colectivul lunii”.
Festivalul-Primaverii-Chinezesti.jpg
Festivalul Primăverii, atât pentru poporul din China cât și pentru cei care iubesc cultura chineză de pe tot cuprinsul globului, este cel mai important moment din an care marchează intrarea în Anul Nou Chinezesc (16 februarie 2018).
junii-protv.jpg
Cele mai bune grupuri folclorice din Moldova, Ardeal și Țara Românească au intrat în competiție pentru titlul suprem iar TU, telespectatorul emisiunii ”La Măruță” difuzată de PRO TV, decizi câștigătorul prin vot online sau SMS în timpul transmisiei în direct.
guvern2.jpg
Ministerul Românilor de Pretutindeni este condus, începând de astăzi, de către deputatul hunedorean Natalia Intotero. Aceasta face parte din Cabinetul Dăncilă, învestit oficial în funcție prin votul majorității Parlamentului și prin decretul semnat de Președintele Klaus Iohannis.
apa1.JPG
Directorii generali ai companiilor de apă și canalizare din aproape întreaga țară, împreună cu o serie de specialiști în domeniul implementării de programe europene POIM au fost, la finele săptămânii trecute, oaspeți ai Apa Serv Valea Jiului, cu ocazia desfășurării la Petroșani a unui important seminar de informare privind accesarea și utilizarea fondurilor europene în extinderea, reabilitarea și modernizarea rețelelor publice de apă și canalizare din România.
c-avram1.jpg
La sediul Apa Serv Valea Jiului din Petroșani au început lucrările întâlnirii Asociației Române a Apei - Comitetul Teritorial Olt - Jiu, care au ca scop schimbul de idei și de experiență al operatorilor de servicii de apă și canalizare în ceea ce privește accesarea fondurilor europene și implementarea de proiecte de modernizare a acestui important serviciu de utilitate publică.
natalia-intotero.jpg
Comitetul Executiv Național al PSD a votat-o pe Natalia Intotero, deputat PSD de Hunedoara să ocupe funcția de ministru pentru românii de pretutindeni.
panou-securitate-la-incendiu-mare.jpg
Noile prevederi ale legii privind apărarea împotriva incendiilor au intrat în vigoare, iar spațiile publice din categoria comerț, cultură și turism care nu dețin autorizație de securitate de incendiu sunt obligate să anunțe acest lucru prin afișarea unui panou cu textul ”Acest spațiu funcționează fără autorizația de securitate la incendiu”, în caz contrar urmând a fi aplicate amenzi.
EDIL-VERDE4-COPAC.png
S.C. EDIL SAL PREST S.A. PETRILA - organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuţie, vacante, astfel:
apa-robinet.jpg
Apa Serv Valea Jiului este, începând de astăzi și până duminică, 29 ianuarie, gazda unui important seminar de informare privind accesarea și utilizarea fondurilor europene în extinderea, reabilitarea și modernizarea rețelelor publice de apă și canalizare din România.
1Brâncuși.jpg
Din dorința de a îmbunătăți serviciile educaționale pentru elevii din zonele miniere, care învață în cadrul Colegiului Tehnic ”Constantin Brâncuși” Petrila, echipele de proiect coordonate de d-na profesor economist Frățilă Elisabeta și d-na profesor Rus Angela, susținute de directorul școlii, doctor inginer Mitran Cecilia-Livia, au aplicat la programul național de donații IT ”Educlick” demarat de Asociația Ateliere Fără Frontiere București și Companiile Enel în România.
Unire-Unitate.jpg
Transmisiune directă - Unirea Principatelor Române sărbătorită la Patriarhia Română
20180123_162048.jpg
Anul 2018 este deja sinonim pentru toți românii cu Centenarul Marii Uniri. Sub aceste auspicii s-au desfășurat și la Petrila activitățile culturale, artistice și educative dedicate sărbătoririi celor 159 de ani care s-au scurs de la 24 ianuarie 1859, dată la care s-a săvârșit ”Mica Unire” a Moldovei cu Țara Românească, eveniment politic precursor al actului istoric de la 1 Decembrie 1918.
DSC_0100.JPG
Mai mulți salariați ai operatorului regional de apă și canalizare din Valea Jiului, Apa Serv, în frunte cu directorul general Costel Avram și echipa de conducere a Apa Serv Valea Jiului SA Petroșani, au fost prezenți astăzi la Centrul social ”Sf. Varvara”din Dărănești-Petroșani.
unirea-mica-petrila.jpg
Unirea Principatelor Române, cunoscută ca ”Mica Unire”, reprezintă unificarea vechilor principate, Moldova și Țara Românească, într-un Principat unit, 24 ianuarie 1859 fiind primul pas spre România, ”Marea Unire” fiind cea de la 1 Decembrie 1918, de la Alba Iulia, de la a cărei înfăptuiri sărbătorim anul acesta 100 de ani.
cod-galben-21-22.12.jpg
Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare meteorologică - COD GALBEN - de ninsori valabil pentru intervalul 21 ianuarie, ora 20 - 22 ianuarie, ora 11.
simausrom.jpg
Calitatea și designul modernist al pieselor de mobilier și amenajări interioare produse de firma Simausrom din Petrila, sunt atuurile care au făcut ca produsele marca ”Simausrom” să fie apreciate de ani buni pe piața occidentală de profil, în mod special în Austria și Germania.
PLANETA-PETRILA.jpg
Dacă până acum viitorul fostei mine Petrila părea roz doar în ”Petrila Paralelă” din universul lui Ion Barbu, pentru mulți virtual și pentru prea puțini real, iată că ”lumina de la capătul tunelului” a început să se vadă din ce în ce mai intens, deschizând minți și suflete pentru o comunitate care nu părea să mai poată vedea măcar o fărâmă de izbândă.
Unirea-principatelor.jpg
Mica Unire de la 1859 a fost primul pas important pe calea înfăptuirii statului național unitar român - Unirea Principatelor Române sub conducerea lui Alexandru Ioan Cuza.
mina-petrila.jpg
Vineri, 19 ianuarie, începând cu ora 17:00, la Casa de cultură ”Ladislau Schmidt” din Petrila are loc o dezbatere publică pe tema - ”Mina Petrila”.
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one