INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Vreme severă. Măsurile anunțate de Ministerul de Interne și Ministerul Transporturilor

viscol-1.jpg
Ministerul Afacerilor Interne spune că pompierii, poliţia şi jandarmeria din zonele vizate de avertizările meteorologice de vreme severă sunt pregătite să intervină în orice moment şi le recomandă şoferilor să se informeze din timp despre condiţiile de trafic.
Conducerea ministerului a cerut sâmbătă dimineaţă prefecţilor din judeţele vizate de atenţionările meteo de vreme severă să activeze comitetele pentru situaţii de urgenţă, asigurând permanenţa la comanda judeţului.

Ministerul Afacerilor Interne le recomandă şoferilor ca, înainte de a porni la drum, să se informeze despre condiţiilor meteorologice şi rutiere din zona traseului pe care vor să-l parcurgă şi să respecte semnalizarea rutieră din zona respectivă sau a poliţiştilor prezenţi la faţa locului, potrivit News.ro.

MAI reamineşte că din cauza zăpezii DN7C- Transfăgărăşan este închis de sâmbătă de la ora 15.00.

Ministerul Transporturilor a anunţat, sâmbătă seară, că au fost luate măsuri ca urmare a avertizărilor meteorologice de vreme severă, pentru a preîntâmpina eventuale perturbări în circulaţia feroviară, fiind asigurate locomotive Diesel electrice de rezervă.

Ministerul Transporturilor spune că a dispus asigurarea cu locomotive Diesel electrice de rezervă şi cu personal suplimentar a depourilor Ploieşti, Arad, Cluj, Satu Mare, Braşov, Sibiu, Suceava, precum şi a staţiei Caransebeş, pentru îndrumarea trenurilor aflate în circulaţie şi deservirea mijloacelor de intervenţie pentru deszăpezire.

De asemenea, la începutul acestui weekend Ministrul Transporturilor a dispus efectuarea unui exerciţiu cu plugurile de zăpadă, utilaje cu care se va putea acţiona în această iarnă pe întreaga reţea feroviară, pentru prevenirea situaţiilor de urgenţă, mai spune Ministerul Transporturilor.

Comandamentele feroviare de iarnă vor fi formate din personal din CFR Infrastructură, CFR Călători şi CFR Marfă.

Meteorologii au emis, sâmbătă după-amiază, trei noi avertizări de vreme severă, inclusiv o avertizare cod portocaliu, de vânt puternic, lapoviţă şi ninsoare în toate zonele montane, până luni noapte. De asemenea, vremea se va răci în toată ţara.
Info Petrila Știri
29.10.17 09:42
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one