INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Vineri, 28 iulie - ora 12.00, la Petrila, selecție pentru distribuția în pelicula despre tragedia de pe submarinul Kursk, care se va filma și în Valea Jiului

kursk.jpg
O nouă rundă de selecție pentru distribuția figuranților în pelicula franco-belgiană despre tragedia de pe submarinul nuclear Kursk, se va desfășura la Petrila, vineri, 28 iulie, începând cu ora 12.00, la sediul Primăriei Orașului Petrila.
Producătorii acestui film au fost interesați de Valea Jiului astfel, vor fi realizate mai multe filmări în Petrila, Vulcan și Lupeni, în perioada 1 - 5 august. Pentru cei interesați de a fi distribuiți în roluri de figuranți (marinari), producătorii au anunțat că zilele de filmare vor fi remunerate cu 70 lei pe zi de filmare și o masă caldă, iar la selecția de la Petrila sunt așteptați doar bărbați cu vârste între 18 și 50 de ani.

Acest film, ce va fi realizat cu un buget impresionant, se va intitula "Kursk" şi se află în prezent în etapa filmărilor, în Belgia, în apropiere de Anvers, actorul Colin Firth, premiat cu Oscar în 2011 pentru rolul din "Discursul regelui", va interpreta în acest lungmetraj rolul unui comandant din marina Marii Britanii care nu reuşeşte să îi salveze pe marinarii rămaşi captivi la bordul submarinului rusesc.
colin-firth.jpg
Léa-Seydoux.jpg
Alături de el, actriţa franceză Léa Seydoux va juca rolul soţiei unuia dintre marinarii de pe Kursk. Belgianul Matthias Schoenaerts, care a colaborat în trecut cu regizorul Thomas Vinterberg la filmul "Far from the Madding Crowd", face parte şi el din distribuţia acestui proiect.

Submarinul nuclear Kursk, vârful de lance al flotei ruse din Marea Nordului, s-a scufundat după explozia unei torpile la bordul său, în timpul unor manevre în Marea Barents, pe 12 august 2000. Întregul echipaj a murit, neputând fi salvat în timp util - marina rusă nu a putut să implementeze un dispozitiv de salvare eficient, iar autorităţile de la Kremlin au refuzat timp de mai multe zile orice formă de asistenţă străină. (AFP.com)
Daniel P. Bolog
27.07.17 23:52
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one