INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Video - Reportaj. Eveniment comemorativ "ATOMI, NAGY, BĂLTĂREȚU, RIZEA", pe Cheile Tăii

1-taia.jpg
Momente de suflet petrecute astăzi, duminică 26 martie, pe Cheile Tăii din Petrila, la inițiativa domnului Bujor Bogdan, cu sprijinul Asociației San Montan și a Primăriei Orașului Petrila. Chiar dacă vremea nu a fost prielnică desfășurării unor evenimente cu specific alpinismului și escaladei, oameni deosebiți au ținut să participe la comemorarea celor patru alpiniști dispăruți în Retezat în 1987.
“Este vorba despre un eveniment organizat de asociația San Montan în colaborare cu Primăria Petrila. Avem o aniversare comemorativă a celor patru alpiniști care au decedat în urmă cu 30 de ani. Ei au făcut un sacrificiu suprem, este o lecție de viață și ne-am strâns aici să le aducem un omagiu prin mișcare pentru că și noi suntem foști sportivi. Cred și ei și-ar fi dorit un asemenea eveniment”, a declarat Erika Șanta, președinte San Montan.

“Este un eveniment comemorativ. Noi, ca administrație, ne-am făcut datoria și am participat la acest eveniment. Eu sunt un împătimit al evenimentelor sportive. Sunt convins că astfel de acțiuni sportive vor mai avea loc în Petrila. Nu aș dori să mai fie comemorative pentru că sunt evenimente triste”, a spus Dorin Curtean, viceprimarul orașului Petrila.
Redactor: Daniel P. Bolog
Info Petrila Știri
27.03.17 06:20
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one