INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

(Video) Parcul copiilor din Petrila are, de astăzi, o nouă fântână arteziană

parcpetrila2.jpg
Parcul copiilor din Petrila are, începând de astăzi, o nouă înfățișare, cu covor de iarbă, arbori frumoși, alei pavate, iluminat modern, mobilier de odihnă (bănci) și de joacă noi. Și tot de astăzi, în Parcul Copiilor din Petrila funcționează o nouă fântâna arteziană, modernizată cu un elegant sistem de jet de apă.
Pentru ca toate aceste lucruri să fie posibile, vreme de câteva săptămâni bune, voluntarii din cadrul Apa Serv Valea Jiului, începând de la directorul general Costel Avram și șefii de Departamente și Secții până la simpli muncitori, au pus mână de la mână dar au și muncit, cot la cot, la renovarea acestui parc. Astăzi, la momentul inaugural, voluntarii de la Apa Serv au venit, eleganți, în frumoasele lor uniforme albastre, pentru a împărți bucuria încă unui lucru bine făcut împreună cu comunitatea locală din Petrila. Le-au fost alături zeci de copii, părinți și bunici, dar și primarul orașului Petrila, Vasile Jurca, viceprimarul Dorin Curtean, consilierul județean Doinița Maria Bălănesc, consileri locali ș.a.m.d.

”Atunci când pui suflet în ceea ce faci, ai și satisfacții pe măsură. Poate tocmai de aceea satisfacția pe care am trăit-o astăzi, împreună cu colegii din echipa de voluntari de la Apa Serv Valea Jiului, la momentul festiv de predare către comunitate a Parcului copiilor din orașul Petrila, a fost una deosebită de mare. În ultimele săptămâni, așa cum am promis, împreună cu colegii mei, am muncit aici, în mod voluntar, pentru a reda acestui loc de odihnă pentru copii, dar și pentru părinți și bunici, strălucirea pe care o merită. Astăzi am pus în funcțiune și noua fântână arteziană, spre bucuria celor prezenți (în special a copiilor) dar și spre satisfacția noastră, a celor care am muncit la realizarea acestui obiectiv social”, a declarat, la evenimentul de astăzi, Costel Avram, director general al Apa Serv Valea Jiului.
parcpetrila1.jpg
Acesta a ținut să le mulțumească, pentru reușita acestui proiect în primul rând, colegilor din echipa de voluntari a SC Apa Serv Valea Jiului, pentru munca depusă. Mulțumiri au revenit însă și autorităților locale de la Petrila, care au contribuit  la modernizarea acestui parc prin montarea de mobilier de joacă și de odihnă. Mulțumiri i-au revenit și consilierului județean Doinița Bălănesc și colectivului de la Edil Sal Petrila pentru suportul uman și logistic. Așa cum aceleași mulțumiri, le-au revenit tuturor celor care au fost prezenți la acest eveniment și care sunt, la urma urmei, beneficiarii acestui frumos proiect social derulat de Apa Serv.

La fel de încântat de succesl acestui proiect s-a declarat și primarul orașului Petrila, Vasile Jurca. ”La Petrila, avem ocazia de a întâmpina Ziua Copilului cu o nouă imagine a Parcului Copiilor din orașul nostru. Astăzi, împreună cu cei de la Apa Serv Valea Jiului, care au făcut treabă bună în reabilitarea Parcului Copiilor, am pus în funcțiune și o frumoasă fântână arteziană, un nou punct de atracție pentru copiii din Petrila și pentru toți cetățenii. Le mulțumesc celor de la Apa Serv, echipei de voluntari coordonată de directorul general Costel Avram, pentru efortul lor și pentru faptul că au ales orașul Petrila pentru a demara campania lor de voluntariat în Valea Jiului. În ceea ce ne privește, urmează și alte acțiuni frumoase la Petrila, de Ziua Copilului. Pentru că, așa cum am mai spus, copiii sunt nr. 1 în atenția mea și a echipei mele”, a declarat Vasile Jurca.
parcpetrila5.jpg
Încurajați de aplauzele oamenilor și chiotele de bucurie ale copiilor, cei de la Apa Serv sunt acum pe deplin convinși  că au făcut un lucru bun la Petrila. ”Vom face același lucru și la Petroșani și, mai apoi, și în celelalte localități ale Văii Jiului. Pentru că noi, la Apa Serv, am învățat să apreciem oamenii și comunitatea datorită căreia existăm”, mai spune Costel Avram, directorul general al ASVJ.
Redactor: Tiberiu Vințan
Realizator: Daniel P. Bolog
Foto: Vasile Laurențiu Sorin
30.05.17 06:40
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one