INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Veste bună pentru minerii de la Lonea. Mina Lonea nu va mai intra pe închidere

mina-lonea.jpg
Complexul Energetic Hunedoara va face demersurile necesare pentru a scoate Mina Lonea din programul propus Comisiei Europene în vederea accesării ajutorului de stat pentru închideri de mine.
Decizia a fost anunțată astăzi de către directorul general al CEH, Mihai Melczer și vine ca urmare a reanalizării indicatorilor de performanță ai acestei sucursale, dar și a identificării unor noi portunități de finanțare a companiei.

”Noi lucrăm la acest moment la un ajutor de stat pe partea energetică care sperăm că se va finaliza în existența a două grupuri energetice, unul la Paroșeni și unul la Mintia, reabilitat, două grupuri pe cărbune. În aceste condiții, avem nevoie de cărbune, iar cifrele ne arată că putem încadra Mina Lonea în rândul exploatărilor viabile, astfel încât vom regândi programul de închidere pe care l-am adoptat inițial”, a spus Mihai Melczer.

Directorul general al CEH apreciază însă că banii deja aprobați de Guvern pentru susținerea programului de închidere a minelor neviabile de la CEH va fi accesat și utilizat doar în cazul Minei Lupeni, unde activitatea urmează să înceteze cel târziu la finele anului 2018. Calculele arată că, din cauza condițiilor de extracție de la mina Lupeni, costurile cărbunelui extras de aici sunt extrem de mari, fapt care face impozibilă salvarea minei de la închidere.
Lucian Ispas - Ziarul Excusiv
exclusiv.jpg
02.03.17 18:59
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one