INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Vasile Jurca: Am reușit să obțin finanțare pentru Petrila aproximativ 125 miliarde lei prin PNDL

jurca1.jpg
Orașul Petrila va beneficia în următoarea perioadă de finațare prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2017 - 2020 în cuantum de aproximativ 125 miliarde de lei, un succes atins în aceste zile de administrația de la Petrila prin aprobarea prin ordinul Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurile Europene nr. 3594/10.07.2017 a listei obiectivelor de investiții și a sumelor alocate acestora pentru finanțare.
Conform listei aprobate, orașul Petrila va beneficia de finanțarea unor proiecte foarte importante pentru comunitatea locală, acestea având următoarele obiective de investiții:

- Construire Grădiniță cu program normal, 5 grupe, Lonea - Ana Colda (2.087.948 lei);
- Construire Grădiniță cu program normal, 6 grupe, ID Sîrbu (2.302.745 lei);
- Asfaltare strada Cărbunelui, Dacilor, Lunca, Parângului (2.130.247 lei);
- Modernizare strada Prundului, Florilor și Aleea de la Bl. 1 strada Republicii (1.898.330 lei);
- Reparații și modernizare străzi, trotuare și parcări în cartierele 8 Martie, Tudor Vladimirescu, Minei și Alexandru Sahia (4.132.348 lei).
gradinita-5sali.jpg
gradinita-6sali.jpg
"Am reușit să obțin pentru orașul Petrila aproximativ 125 de miliarde de lei vechi prin Programul Național de Dezvoltare Locală, pentru proiecte foarte importante pentru comunitatea noastră. Construirea a două grădinițe cu program normal în Petrila au primit aprobarea finanțării, un obiectiv foarte important pe care l-am atins, așa cum am spus-o de fiecare dată, educația și dezvoltarea tinerei generații fiind primordială pentru mine și administrația locală", declară Vasile Jurca, primarul orașului Petrila.
Conform declarației primarului Vasile Jurca, proiectele celor două grădinițe care vor fi construite în următoarea perioadă la Petrila au fost elaborate conform temei de proiectare lansate de Consiliul Local de la Petrila și Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, respectându-se legile, normele și standardele în vigoare, cât și a celorlalte funcțiuni conexe cuprinse în temă.

Prin aderarea României la UE au apărut reglementări noi privind educația copiilor preșcolari, prin diversificarea activităților și aptitudinilor pentru care sunt pregătiți. Conform programei actuale sunt prevăzute activități de informatică, gimnastică, cunoștințe ale naturii, activități artistice, limbi străine iar noile grădinițe de la Petrila vor respecta toate aceste standarde de nivel european. La proiectarea acestora s-au respectat de asemenea și condițiile impuse de Ministerul Sănătății, conform ordinului 1995 din 18.10.1995.
1-asfalt.jpg
"Proiecte la fel de importante pentru orașul Petrila au obținut girul finanțării prin PNDL. Modernizarea și asfaltarea cartierelor și zonelor în care ne-am dorit foarte mult să intervenim, așa cum ar fi Prundului, Florilor, Parângului, Alexandru Sahia, Lunca, Tudor Vladimirescu, 8 Martie, a tuturor aleilor, trotuarelor și parcărilor", spune în încheiere primarul Vasile Jurca.
Daniel P. Bolog - Info Petrila Comunitate
21.07.17 08:02
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one