INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Valorificarea resurselor naturale este în atenția autorităților locale de la Petrila

fructe de padure(1).jpg
În ultimii ani, s-a vorbit destul de mult despre oportunitatea dezvoltării unor afaceri din exploatarea culturilor de fructe de pădure, ca soluție cu un bun potențial de dezvoltare economică locală în regiunea Văii Jiului. Din păcate, investitorii par încă destul de reticenți față de o astfel de afacere și, lucrurile par să bată pasul pe loc, blocate undeva în zona discuțiilor.
Primarul orașului Petrila, Vasile Jurca, își dorește însă ca o astfel de activitate economică să fie experimentată și la nivelul Văii Jiului, fiind convins că odată ce va exista un punct de pornire în această direcție, mai mulți investitori vor face investiții în deschiderea unor plantații de fructe de pădure.

Consilierii locali petrileni și-au dat acceptul pentru aprobarea încheierii unei asocieri între Unitatea Administrativ Teritorială a Orașului Petrila și SC Edil Sal Prest SA, edilii considerând asocierea ca fiind benefică, în condițiile în care vor fi create noi locuri de muncă pe raza localității. Dacă proiectul va fi aprobat se va realiza o plantație de fructe de pădure, fondurile urmând a fi accesate prin Programul Național de Dezvoltare Rurală.
“Ținând seama de faptul că, prin realizarea obiectivului mai sus menționat societatea se va dezvolta și se vor crea noi locuri de muncă, și, de asemenea, imobilului aferent solicitat de SC Edil Sal Prest SA, situat în Dealul Melii, este un teren care până la ora actuală nu a fost valorificat, considerăm că este oportună asocierea solicitată”, arată primarul orașului Petrila, Vasile Jurca.

SC Edil Sal Prest SA solicită o asociere având ca scop dezvoltarea economică a orașului Petrila prin înființarea unor plantații de fructe de pădure și crearea unor noi locuri de muncă, obiective care ar urma să fie realizate prin accesarea Fondurilor Europene cuprinse în programul PNDR, măsura 4.1a - investiții în exploatații pomicole.
Daniel P. Bolog - Info Petrila Știri
05.09.17 12:12
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one