INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Un utilaj nou-nouț pentru lucrări edilitar-gospodărești a fost achiziționat de edilii de la Petrila

20170621_072048.jpg
Primăria orașului Petrila a achiziționat un nou utilaj dovedit a fi foarte necesar pentru lucrările utilitar-gospodărești pe care edilii și le-au propus pentru realizare.
Este vorba de un buldo-excavator nou-nouț, utilaj de ultimă generație, investiție care ar urma să se amortizeze rapid, dat fiind faptul că acesta este dotat cu toate cele necesare pentru a putea fi folosit atât pentru lucrări utilitare cât și pentru deszăpezire.
"Am achiziționat un nou utilaj pentru că era nevoie și este foarte necesar pentru orașul Petrila. Avem foarte multe lucrări pe raza orașului și eram nevoiți să închiriem de la foarte multe firme astfel de utilaje iar procedurile de licitație pentru servicii sunt destul de anevoioase. Astfel, am luat hotărârea, în primăvara acestui an, să cuprindem bani în buget pentru a achiziționa un utilaj nou pe care îl vom folosi pentru lucrările edilitar-gospodărești din orașul Petrila pe timpul verii și la deszăpezire pe timpul iernii. Am avut probleme în această privință pentru că utilajele pe care le avem în dotare și pe care societatea de gospodărire le utilizează sunt vechi și nu mai fac față", a declarat primarul Vasile Jurca.
20170621_072110.jpg
20170621_072149.jpg
Buldo-excavatorul a costat 3,2 miliarde lei însă, administrația de la Petrila spune că, doar prin faptul că va fi scos la iarnă pe stradă, investiția se va amortiza rapid. Primarul Vasile Jurca mai spune că, din banii utilizați într-un sezon de deszăpezire se pot achiziționa două astfel de utilaje iar în viitorul apropiat, parcul auto al primăriei orașului Petrila se va mări cu utilaje care vor putea fi folosite în oraș atât iarna cât și vara.
20170621_072159.jpg
20170621_072441.jpg
Daniel P. Bolog
22.06.17 07:10
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one