INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Un alt beneficiu major al proiectului de investiții de la Apa Serv: 500 de locuri de muncă

apaserv4.jpg
Implementarea noului program de investiții, pentru care Apa Serv Valea Jiului a semnat la finalul săptămânii trecute, contractul de finanțare în sumă totală de 90 de milioane de euro, asigură derularea unor lucrări majore în modernizarea rețelelor de apă și canalizare din toate orașele și municipiile Văii Jiului, în perioada 2017-2024.
Dincolo de beneficiile economice pe care le aduce acest proiect, remacabilă este latura social-economică, prin care, așa cum bine spune Doinița Maria Bălănesc, consilier județean din Valea Jiului, execuția acestui proiect înseamnă, direct sau indirect, crearea de cel puțin 500 de locuri de muncă sigure, pentru implementare.

”Am avut onoarea de a fi invitată, în calitate de consilier județean, la un eveniment în care conducerea Apa Serv Valea Jiului a semnat, în prezența unor distinse oficialități, un contract de un impact major pentru întreaga Valea Jiului. Prin acest contract de investiții, dincolo de creșterea calității serviciilor de alimentare cu apă și a celor de canalizare, în următorii cinci ani, într-o perioada destul de delicată, el va oferi și o stabilitate a locului de muncă pentru cel puțin 500 de angajați, precum și oportunitatea creării unor noi locuri de munca pe viitor. Felicit conducerea Apa Serv Valea Jiului și întreaga echipa a societății, pentru această reușită. Datorită lor, în Valea Jiului vor veni 90 de milioane de euro și tot datorită muncii, seriozității și implicării lor, 500 de oameni vor avea un loc de muncă în toate orașele Văii Jiului. Îi felicit pentru că datorită lor, în Valea Jiului de astăzi, apa înseamnă Viață, Stabilitate și Evoluție!”, a scris consilierul județean Doinița Maria Bălănesc, pe pagina sa de socializare.

La semnarea contractului dintre Apa Serv Valea Jiului și Ministerul Fondurilor Europene au participat și consilierii județeni Mircea Bobora – președintele CJH, Doinița Maria Bălănesc, Alina Dunca și Ioan Hirghiduș, forul legislativ județean fiind princpalul acționar al ASVJ și membru al ADI Apa Valea Jiului.
Tiberiu Vințan - Exclusiv Media
Info Petrila - Știri
exclusiv.jpg
24.05.17 06:45
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one