INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Trupa de teatru "Ana Colda" pune Petrila pe harta culturală a României

trupa-ana-colda2.jpg
Trupa de teatru "Ana Colda" a Asociației Culturale "Les Amis De La France" din Petrila se pregătește pentru examenul vieții și nu este deloc ușor deoarece talentații tineri ai acestei trupe și-au pus în gând să pună orașul Petrila pe harta culturală a României.
Astfel, dupâ premiera de succes în aer liber de la Petroșani, "Povestea fraților Grimm", adaptată de o mână de copii pentru Valea Jiului, avându-l ca mentor pe Bogdan Manoliu și coordonator al trupei pe profesor Anca Simona Manoliu, trupa "Ana Colda" va participa la ediția a VIII-a a Festivalului Internațional de Teatru, Muzică și Dans pentru Copii și Tineri "NEGHINIȚĂ", un proiect organizat de Fundația Teatrală Neghiniță Bacău și cofinanțat de Consiliul Județean Bacău.

Festivalul de la Bacău revine după o perioadă de întrerupere și se desfășoară în perioada 27 - 29 octombrie, evenimentul fiind găzduit de Teatrul Municipal Bacovia și de Teatrul de Vară "Radu Beligan" și se va disputa pe patru secțiuni: teatru, muzică ușoară, muzică instrumentală și dans.

Trupa "AnaColda" va concura vineri, 27 octombrie 2017, la sala mare a Teatrului Bacovia, zi în care este programat concursul la secțiunea teatru grup. Juriul pentru secțiunea teatru va fi compus din:
- Gabriela Ioniță – actriță, masterandă în scenaristică tv și dramaturgie cinematografică, director Școala de Teatru "Corifeu", București;
- Florina Găzdaru – actriță Teatrul Bacovia Bacău;
- Ionel Tanasă – actor, regizor, președinte Fundația Teatrală "Neghiniță" Bacău.

Acest festival se adresează copiilor și tinerilor cu vârste de la 5 ani și până la categoria 18 +. Cu ocazia acestui eveniment, vor veni la Bacău mai mult de 1000 de concurenți din 22 orașe ale țării: Comănești, Bacău, Bârlad, Botoșani, Brăila, București, Buzău, Cluj, Constanța, Galați, Hârșova, Hunedoara, Iași, Moinești, Onești, Petrila, Piatra Neamț, Roman, Sibiu, Suceava, Vaslui și Vrancea, dar si concurenți din Republica Moldova, Ucraina, Bulgaria, Rusia, Armenia.

Pentru fiecare secțiune se vor acorda trofee, diplome și premii în bani. Gala pentru toate cele patru secțiuni va avea loc pe 29 octombrie, la Teatrul de Vară "Radu Beligan", începând cu ora 11.00.

Trupa de teatru "ANA COLDA" mulțumește Primăriei Orașului Petrila și tuturor membrilor Consiliului Local Petrila pentru ajutorul și sprijinul oferit în participarea la Festivalul Internațional de Teatru, Muzică si Dans "Neghiniță" de la Bacău!
trupa-ana-colda.jpg
Așadar să urăm succes tinerilor actori talentați și, nu în ultimul rând, mentorilor lor!
Daniel P. Bolog - Info Petrila Știri
25.10.17 17:33
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one