INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Transmisie LIVE - Conferință de presă Apa Serv Valea Jiului

Apa-Serv-Conferinta-9.11.2017.jpg
Importante aspecte din activitatea SC Apa Serv Valea Jiului prezentate astăzi, 9 noiembrie 2017, în conferința de presă organizată la sediul distribuitorului de apă din Valea Jiului.
CONDUCEREA APA SERV, BILANȚ LA FINAL DE MANDAT

Transmisiune directă:

Live Apa Serv Valea Jiului

Posted by InfoPetrila on 9 Noiembrie 2017
Chiar dacă ești într-o asociație de locatari sau nu, că faci parte dintr-o asociație de proprietari cu mari datorii, ori că locuiești într-un bloc fără asociație, pentru că facturile la apă vor fi plătite direct la sediul Apa Serv.  Decizia aparține managerului general Costel Avram, care spune că a constatat că oamenii din asociații sunt buni platnici, dar că probleme le fac cei de la asociații, care nu virează toți banii iar cu diferența fac alte cheltuieli.

"Începând cu data de 1 ianuarie 2018, vrem să luăm toți beneficiarii nostri de la asociații, la plata directă la ghișeele Apa Serv. Facem toate demersurile ca toți beneficiarii, chiar dacă pentru noi este mai greu, să îi trecem la încasare directă. Toate calculele noastre arată că cei care sunt la încasare directă își plătesc, cred că și cei din asociaâii plătesc, dar, din păcate, președintii și cei care conduc asociațiile, încasează bani de apă și fac alte cheltuieli", a precizat Costel Avram, directorul general al SC Apa Serv Valea Jiului.
Actualul Consiliu de Administrație al Apa Serv Valea Jiului își încheie mandatul la data de 1 Decembrie 2017, după 4 ani de succes, în care evoluția parametrilor economici și financiari ai operatorului de apă și canal din regiunea Văii Jiului au cunoscut cea mai bună ascensiune de la înființarea acestei societăți de utilitate publică.

”După 1 Decembrie, mandatul acestui Consiliu de Administrație al Apa Serv va fi unul interimar până la finalizarea concursului organizat pentru desemnarea celorlalți doi membrii ai C.A-ului. Eu sper că toate aceste proceduri vor fi încheiate undeva la jumătatea lunii ianuarie 2018, când noua conducere va fi mandatată de AGA pentru a conduce Apa Serv-ul în următorii 4 ani”, a declarat Costel Avram.
Cu un colectiv matur, responsabil, profesionist și dedicat, Apa Serv Valea Jiului întâmpină provocările următorilor ani cu optimism, după cum recunoaște acest lucru chiar directorul general Costel Avram.

”Ne așteaptă câțiva ani buni de acum înainte în care vom avea de pus în operă un nou program european de modernizare a rețelelor, de extindere și de creștere a calității serviciilor pe care le oferim abonaților noștri. Suntem primul operator din România care a semnat un contract substabțial, în valoare de 323.748.755 de lei pe POIM. Cu acești bani, vom realiza reabilitarea de aducțiuni de apă potabilă, pe 29,2 km (din care aducțiune Câmpu lui Neag – 4,2 km); reabilitarea de rețele de apă pe 69,6 km (în localitățile Petrila, Petrosani, Aninoasa, Vulcan, Lupeni, Uricani); extinderea rețelei de alimentare cu apă în zona Câmpu lui Neag, pe 8 km; reabilitarea rețelelor de canalizare pe 47,3 km (în localitățile Petrila, Petrosani, Aninoasa, Vulcan, Lupeni, Uricani); reabilitarea unei noi stații de captare a apei și reabilitare altor două stații de tratare (Taia și Zanoaga)”, a mai spus Costel Avram.
Acestor investiții li se adaugă și altele de dimensiune mai mică, dar la fel de importante care vizează în principal racordarea de noi consumatori, măsură prin care Apa Serv poate compensa balanța contabilă astfel încât anul 2018 să nu aducă nici un fel de majorări ale tarifelor de operare.
Daniel P. Bolog - Info Petrila Comunitate
11.11.17 21:51
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one