INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Tradiția continuă. Angajații lunii octombrie la Apa Serv Valea Jiului

DSC_0262.JPG
Creșterea gradului de încasare a facturilor pentru seviciile prestate beneficiarilor, scăderea timpului de intervenție la avariile semnalate pe rețelele de distribuție a apei și de colectare a apelor uzate dar și activitățile de relații cu publicul sunt tot atâtea repere din activitatea derulată cu succes și în cursul lunii octombrie de colectivul societății Apa Serv Valea Jiului SA Petroșani.
Ca urmare a analizei efectuate de conducerea operatorului regional de apă și canalizare din Valea Jiului, în cursul zilei de astăzi au fost premiați angajații a căror activitate din luna precedentă a fost evidențiată. Astfel, salariații lunii octombrie 2017 din echipa Apa Serv sunt:
Săbău Carmen  - funcţionar administrativ în cadrul Biroului Secretariat
Râşnoveanu Sorin -  inginer în cadrul Serviciul Mecano Energetic
Neag Oana -  agent comercial în cadrul Centrului  de Încasări Petroşani
DSC_0230.JPG
DSC_0239.JPG
DSC_0244.JPG
DSC_0269.JPG
De asemenea, conducerea Apa Serv a decis să acorde titlul de ”Colectivul lunii octombrie”, membrilor Serviciului Mecano-Energetic al societății. Acesta este alcătuit din: Ciucur Florin, Vitejanu Mihai, Cămărăşescu Alexandru, Râşnoveanu Sorin , Sîrbu Marius, Ardelean Ioan Marius, Vladislav- David Ionel, Şomkereki Francisc și Harkai Ştefan.
DSC_0273.JPG
”La fiecare început lună avem plăcerea de a ne întâlni cu colegii noștri, pentru a ne bucura împreună de performanțele muncii noastre în cadrul Apa Serv Valea Jiului. Nu pot decât să mă bucur că această competiție a salariaților și colectivului pe care îi evidențiem pentru activitatea din luna precedentă a devenit realmente una mobilizatoare pentru toți salariații noștri. Astăzi, a fost rândul altor colegi să fie premiați pentru activitatea lor din luna precedentă. Îi felicit și-i invit să o țină tot așa în activitatea lor de zi cu zi în beneficiul echipei noastre și al clienților noștri”, a declarat Costel Avram, directorul geneal al Apa Serv Valea Jiului.
Birou Presă Apa Serv Valea Jiului Petroşani
Info Petrila - Comunicat de Presă
06.11.17 13:01
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one