INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Simausrom Petrila - Produse expuse la Târgul Internațional de Produse pentru Amenajări Interioare IMM Köln din Germania

simausrom.jpg
Calitatea și designul modernist al pieselor de mobilier și amenajări interioare produse de firma Simausrom din Petrila, sunt atuurile care au făcut ca produsele marca ”Simausrom” să fie apreciate de ani buni pe piața occidentală de profil, în mod special în Austria și Germania.
Cu o astfel de carte de vizită, prezența firmei petrilene la cel mai important Salon internațonal de Amenajări Inerioare (IMM Cologne), în perioada 15-21 ianuarie 2018 la Koln, în Germania, reprezintă încă un plus pentru firma condusă de omul de afaceri Georg Simzian.
simausrom2.jpg
În aceași timp, prezența Simausrom la salonul IMM poate deschide noi oportunități de desfacere a produselor de mobilier și amenajări interioare produse la Petrila pe piața europeană și consolidează poziția acestui brand românesc în Europa.

SC SIMAUSROM Comserv Impex SRL funcționează din anul 1993 având în prezent peste 100 de angajați calificați, cu concursul cărora firma produce o gamă largă de repere începând de la accesorii de mobilier, mobilier metalic de interior și exterior până la balustrade de INOX respectând normele europene de mediu și calitate.
simausrom3.jpg
simausrom4.jpg
Tiberiu Vințan - Exclusiv Media
imm-koln.png
21.01.18 14:44
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one