INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Și tu contezi! Semnează petiția online

petitie (2).jpg
Este nevoie de 30000 de semnături pentru continuarea lucrărilor de modernizare la DN 66A, Câmpu Lui Neag - Herculane. Mai aveți timp o săptămână să semnați petiția. Sustineți reluarea lucrărilor, doar 16 km au mai rămas de modernizat. Și tu contezi, semnează petiția!
O săptămână mai au la dispoziție cei care vor să contribuie la reluarea lucrărilor care ar deschide Valea Jiului și pe ruta Câmpu lui Neag-Herculane. Piedicile puse turismului pot fi ridicate. Valea Jiului poate fi o forță. Nu este nevoie de buldozere, este nevoie de semnături. Drumul național 66A a fost gândit de la început ca cea mai bună metodă de promovare a turismului. Șoseaua urma sa lege localitatea Câmpul lui Neag din Hunedoara de stațiunea Baile Herculane din județul Caraș Severin. Ar mai fi de modernizat doar 16 kilometri.

Primarii din Valea Jiului, mediul privat, cel academic, dar și societatea civilă și-au unit forțele pentru a convinge Guvernul să aloce bani în bugetul pe anul 2018 pentru reluarea lucrărilor la infrastructura rutieră. Pentru ca petiția să fie luată în considerare de oficialii guvernamentali sunt necesare cel puțin 30.000 de semnături. Petiția poate fi semnată atât online, la:
cât și la sediul celor șase primării.
Info Petrila Comunitate
22.11.17 10:11
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one