INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Și la Petrila a sunat ultimul clopoțel în toate școlile, vineri 16 iunie

2.jpg
Vineri, 16 iunie 2017, a fost ultima zi în care elevii au mers la şcoală în anul şcolar 2016-2017. Aşadar a început deja vacanţa de vară, programată să înceapă pe 17 iunie iar elevii se vor reîntoarce la şcoală pe 11 septembrie, data la care începe anul şcolar 2017-2018.
Elevii și preșcolarii primesc cu cea mai mare bucurie binemeritata vacanță de vară, cea mai lungă din cuprinsul anului școlar, aliniindu-se astfel elevilor din clasa a VIII-a și învățământului pre-universitar, care au început deja vacanța puțin mai devreme.

Toate școlile din Petrila au organizat, cu prilejul ultimului clopoțel al anului școlar 2016-2017, festivități în care au fost felicitați și premiați elevii cu rezultate deosebite la învățătură, aceștia nefiind puțini la număr, dascălii fiind mândri de performanțele învățăceilor, recunoașterea meritelor lor fiind oglindită tocmai prin aceste rezultate.
3.jpg
Așadar, emoții deosebite au avut de împărțit, în egală măsură, educatori, dascăli, elevi, părinți dar și edilii orașului Petrila, prezenți la toate festivitățile din orașul Petrila.

"Astăzi, am participat la festivitățile de premiere organizate de școli cu ocazia încheierii anului școlar. Foarte mulți elevi din orașul nostru s-au remarcat prin rezultate deosebite obținute la învățătură, concursuri sau olimpiade școlare. Îi felicit, încă o dată, pentru toate rezultatele din acest an școlar, atât pe ei cât și pe profesorii care i-au îndrumat și, în egală măsură pe părinți, care contribuie, de asemenea, la instruirea și educarea copiilor! Vacanță plăcută tuturor!", Vasile Jurca, primarul orașului Petrila.

"Astăzi, împreună cu primarul Vasile Jurca, am participat la festivitățile de premiere a elevilor cu performanțe deosebite și de închidere a anului școlar. Felicit profesorii care și-au dedicat timpul pentru educația oferită elevilor și pe elevi pentru efortul depus de a învăța. Doresc succes pe mai departe tuturor elevilor cât și profesorilor. Vacanță plăcută!", Dorin Curtean, viceprimarul orașului Petrila.
1.jpg
Redactor - Daniel P. Bolog
Imagine - Vasile Laurențiu Sorin
18.06.17 12:12
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one