INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Seminar de informare și conștientizare a importanței inițiativelor antreprenoriale, Petrila - 20 februarie 2018

Program Start Up Plus.jpg
Camera de Comerț și Industrie a județului Hunedoara în parteneriat cu Asociația non-profit L & C Consulting Hunedoara implementează în perioada 11.01.2018 - 10.01.2021 proiectul cu titlul ”Împreună pentru afacerea ta!”, co-finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 - 2020.
Casa de Cultură ”Ladislau Schmidt” din orașul Petrila va fi gazda unui seminar de informare și conștientizare a importanței inițiativelor antreprenoriale, obiectivul general al proiectului constând în creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil non-agricol din zona urbană a Regiunii Vest, prin programul ”România Start Up Plus”.

”Continuând preocupările de sprijinire a mediului de afaceri local în găsirea de soluții pentru rezolvarea crizei forței de muncă, în urma discuțiilor pe care le-am avut la Camera de Comerț și Industrie Hunedoara - Deva, am convenit împreună pentru organizarea unui simpozion la Petrila, având ca temă proiectul cu titlul ”Împreună pentru afacerea ta”, co-finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 - 2020”, spune primarul orașului Petrila, Vasile Jurca.

Primarul Jurca mai adaugă că acest program vine cu o diferență semnificativă față de ”Start Up Nation”, pe lângă finanțarea pe care o oferă noilor afaceri, oferă un pachet integrat de consultanță, determinând sustenabilitatea afacerilor și viabilitatea lor, iar interesul mediului de afaceri de pe raza orașului Petrila pentru acest tip de finanțare a fost ridicat la sfârșitul anului 2016, atunci când și orașul Petrila a încercat obținerea acestui proiect.

În cadrul acestei întâlniri cei interesați pot afla toate informațiile legate de proiect, cum se pot înscrie și cum pot participa gratuit la cursuri de formare în antreprenoriat, consultanță pentru începerea unei activități independente și finanțare de 148.500 lei pentru demararea unei afaceri în domeniul non-agricol, în mediul urban.

”În acest sens invit pe toți cei interesați despre derularea acestui tip de proiect de finanțare în data de 20 februarie 2018, începând cu ora 11:00, la Casa de Cultură ”Ladislau Schmidt” din Petrila la simpozionul ”Împreună pentru afacerea ta”, este invitația transmisă de Vasile Jurca.
Info Petrila - Comunicate de presă
15.02.18 18:16
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one