INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Scrisoarea lui Dumnezeu către mine!

doamne.jpg
Îndelunga răbdare este o dimensiune a dragostei lui Dumnezeu. Răbdarea este o componentă a asemănării cu Hristos. Inspirați fiind de caracterul lui Dumnezeu, noi trebuie să fim asemenea Domnului Isus Hristos.
Ca să vedem câtă răbdare are Dumnezeu cu noi și că El nu dorește ”ca vreunul să piară, ci toți să vină la pocăință” (2 Petru 3:9), iată o ”Scrisoare a Lui Dumnezeu” pentru noi. Mă întreb, oare câți dintre noi ne recunoaștem în ea?

”M-am uitat la tine în timp ce te-ai trezit în această dimineaţă. Aşteptam să îmi spui 2-3 cuvinte, mulţumindu-mi pentru cele ce ţi s-au întâmplat, cerându-Mi părerea pentru cele ce urma să le faci azi. Am observat că erai mult prea ocupat ca să îţi cauţi haine potrivite ca să mergi la serviciu. Speram să găseşti câteva clipe ca să Îmi spui “Bună Dimineața!”

Dar erai mult prea ocupat.

Pentru a vedea că Îţi sunt alături, Am surprins pentru tine cerul în culori şi cânt de păsărele. Păcat că nu ai observat nici atunci prezenţa Mea.

Te-am privit plecând grăbit spre serviciu şi iar Am aşteptat. Presupun că fiind atât de ocupat nu ai avut timp nici acum să Îmi spui două vorbe. Când te întorceai de la muncă Ţi-am văzut oboseala şi stresul şi Ţi-am trimis o ploaie măruntă, care să te liniştească. Am crezut că făcându-ţi această plăcere îţi vei aduce aminte de Mine.

În schimb te-ai supărat, şi M-ai înjurat.

Doream atât de mult să îmi vorbeşti. Oricum ziua era, încă lungă. Ai pornit televizorul şi în timp ce urmăreai filmul preferat Eu am aşteptat. Ai cinat, apoi, cu ai tăi şi tot nu ţi-ai adus aminte de Mine. Văzându-te atât de obosit, Am înţeles tăcerea ta şi Am atins splendoarea cerului că să te poţi odihni, dar nu te-am lăsat în beznă. Am lăsat veghetori pentru tine, o mulţime de stele. Era aşa de frumos, păcat că nu ai observat.

Dar nu conta!

Poate chiar nu ţi-ai dat seama că Eu sunt aici pentru tine. Am mai multă răbdare decât poţi tu să îţi imaginezi vreodată. Vreau să ţi-o arăt, pentru ca şi tu să o arăţi celor din jurul tău. Te iubesc  atât de mult încât te voi răbda. Acum eşti pe punctul de a te trezi din nou. Nu-mi rămâne decât să Te iubesc şi să sper că măcar azi îmi vei acorda puţin timp din timpul tău.

Îţi urez o zi bună! Al tău Tată, Dumnezeu.”
Această scrisoare a fost prezentată în predica preotului Flavius Țîrlea la Sfânta Slujbă de Duminică, a Odovaniei Praznicului Botezului Domnului, de la Biserica cu Hramul ”Sfântul Ierarh Nicolae” din Petrila.
Daniel P. Bolog - Info Petrila Cultural
14.01.18 22:44
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one