INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Revelionul 2018 va fi sărbătorit în aer liber și la Petrila

revelion2018.jpg
Sfârșitul anului 2017 și începutul lui 2018 va fi marcat și la Petrila printr-un spectacol de excepție, nelipsind din programul artistic pregătit de autoritățile locale petrilene muzica de petrecere, voia bună precum și un excepțional foc de artificii.
”Mărturisesc că este pentru prima dată când organizăm Revelionul, la trecerea dintre ani, în stradă, așa cum fiecare dintre noi, cei care sărbătorim acest eveniment acasă, ne dorim ca la momentul numărătorii inverse să ieșim să ciocnim un pahar de șampanie cu vecinii și prietenii, ne-am gândit că ar fi foarte frumos să ne întâlnim cu toții într-un cadru festiv organizat. De aceea, invit toți cetățenii orașului Petrila să ni se alăture în noaptea de Revelion 2018, în parcul din fața Casei de Cultură ”Ladislau Schmidt”, unde vom avea parte de un minunat program artistic din care nu va lipsi focul de artificii. Vă așteptăm să petrecem împreună cu bucurie, să întâmpinăm anul 2018 cu optimism și încredere”, a declarat Vasile Jurca, primarul orașului Petrila.
Edilul de la Petrila ne-a mărturisit că la petrecerea de Revelion a petrilenilor nu va lipsi nici șampania, peste 150 de șampanii fiind dăruite de Consiliul Local și Primăria Orașului Petrila.

Revelionul petrilenilor va începe în seara de 31 decembrie 2017, la ora 22,30 și va continua în noaptea de 1 ianuarie 2018, pe scena Revelionului vor urca Ansamblul ”Bujorii Muntelui”, Ionel Stoica precum și îndrăgitul interpret al folclorului românesc, Dinu Iancu Salajanu.
REVELION 2018 - PETRILA

Consiliul Local și Primăria Orașului Petrila organizează: REVELION 2018 - ÎN STRADĂ Vino și tu alături de noi la numărătoarea inversă dintre ani!!! Revelionul petrilenilor va începe în seara de 31 decembrie 2017, la ora 22,30 și va continua în noaptea de 1 ianuarie 2018. Pe scena Revelionului vor urca Ansamblul ”Bujorii Muntelui”, Ionel Stoica precum și îndrăgitul interpret al folclorului românesc, Dinu Iancu Salajanu. La mulți ani, 2018!!!

Posted by InfoPetrila on 29 Decembrie 2017
Daniel P. Bolog
31.12.17 05:22
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one