INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Redacția INFO PETRILA - Laureată la Gala Premiilor Exclusiv 2017

premiu-info-petrila.jpg
Este un prilej de mare bucurie pentru mine primirea acestei onorante distincții, motiv pentru care am ales să îl împărtășesc și să vi-l dedic dumneavoastră, comunității Orașului Petrila.
Totdeauna mi-a plăcut să promovez lucrurile frumoase care se petrec în jurul nostru iar acestea se regăsesc la tot pasul, pentru că dumneavoastră, dragi cititori, mi le-ați oferit, cu sau fără știință. Mă aflu într-o comunitate plină de tradiție și folclor autentic, într-un peisaj extraordinar oferit de munții care ne înconjoară, într-un oraș plin de oameni frumoși și primitori, oameni de cultură și sportivi talentați, iar sufletul îmi este plin de bucurie atunci când reușesc să vă aduc în atenție aceste minunății care ne înconjoară. Desigur, orice pădure are și uscături, dar acestea nu ne pot împiedica să luptăm împreună pentru a scoate la suprafață ceea ce avem mai frumos în fiecare dintre noi.

Vă mărturisesc că am fost surprins atunci când mi-a fost acordată această distincție, fiind și prima de acest gen în toată activitatea mea de suflet pe care am depus-o în acest domeniu. Mă simt onorat pentru că în viziunea profesioniștilor în jurnalismul din Valea Jiului, INFO PETRILA este un motiv demn de luat în seamă. Mulțumesc Grupului de Presă Exclusiv Media și, nu în ultimul rând, vă mulțumesc dumneavoastră, dragii mei cititori!

Redactor Info Petrila - Daniel P. Bolog
Premiul Exclusiv pentru Jurnalism - Info Petrila
Spuneam în fiecare an în Gala Premiilor Exclusiv că există oameni care și-au asumat statutul acesta de jurnalist din pură pasiune și care fac de multe ori activitate jurnalistică cu mai multă pasiune decât poate reușim noi, cei care ne considerăm profesioniști în domeniu. Un exemplu cât se poate de edificator al unei astfel de activități jurnalistice facută dinafară dar, făcută cu un suflet mai mare decât dacă ar fi dinăuntru, este activitatea pe care, la Petrila, o desfășoară proprietarul site-ului INFO PETRILA, Daniel Bolog.

Tiberiu Vințan - Director Exclusiv Media

 
07.05.17 09:42
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one