INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Reabilitările termice a locuințelor din Petrila continuă

petrila111.jpg
Autoritățile locale de la Petrila anunță că blocul 6 de pe strada Muncii va fi reabilitat. Acesta este doar unul din imobilele care urmează a fi reabilitate, pentru că edilii au în plan anveloparea mai multor blocuri, pe lângă cele la care lucrările au fost deja începute sau se află în derulare, cum ar fi bl. 58 sau 14 din Cartierul 8 Martie. Acolo unde este cazul vor fi montate și geamuri noi.
În jur de 440.000 de lei este valoarea contractului iar în cazul în care, din vina sa exclusivă, executantul nu reușește să-și îndeplinească obligațiile asumate prin contract, atunci achizitorul este îndreptățit de a deduce din prețul contractului, ca penalități, o sumă echivalentă cu 0,01 % din valoarea lucrărilor aflate în întârziere pentru fiecare zi de întârziere, până la îndeplinirea efectivă a obligațiilor. De precizat este faptul că Orașul Petrila stă foarte bine la capitolul reabilitări termice a locuințelor, având cele mai multe blocuri finalizate deja.

Autoritățile petrilene aduc din nou la cunoștința locatarilor blocurilor care doresc să fie sprijiniți pentru reabilitarea termică a locuințelor că, factorul cel mai important pentru a putea obține fonduri este de a fi înscriși într-o asociație deja existentă sau de a se organiza în asociații de locatari.
Info Petrila Știri
29.06.17 07:59
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one