INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Purtătorul de cuvânt al Apa Serv ales în funcția de secretar al Comisiei de Relații Publice a Asociației Române a Apelor

preda.jpg
Activitatea Apa Serv Valea Jiului este apreciată la justa valoare nu doar acasă, ci și în cadrul asociației profesionale a operatorilor de apă și canalizare din România. O reconfirmare a acestui fapt vine chiar astăzi de la Păltiniș (jud. Sibiu), acolo unde se desfășoară prima reuniune a nou înființatei Comisii de Relații cu Clienții din cadrul Asociației Române a Apelor (ARA).
Astfel, reprezentantul delegat al Apa Serv Valea Jiului, Daniel Preda – șef al Biroului de Relații Publice și Consiliere al ASVJ – a fost ales în funcția de secretar al Comisiei de Relații cu Clienții din cadrul Asociației Române a Apelor. Din conducerea noii comisii din cadrul ARA mai fac parte: Thomas Roth – reprezentant al companiei Apă Canal din Sibiu – ales în funcția de președinte, respectiv Ioana Acrivopol – reprezentant al Companiei de Apă din Brașov – desemnată în funcția de vicepreședinte.

Apa Serv deține, în cadrul Asociației Române a Apelor – Comitetul Teritorial Olt-Jiu, și una din funcțiile de vicepreședinte, funcție în care a fost ales, anul trecut, directorul general al ASVJ, Costel Avram.

”Îl felicit pe domnul Preda pentru noua calitate în care a fost ales în cadrul ARA. În același timp, vreau să remarc faptul că, în cadrul acestei importante asociații profesionale care reunește operatorii de servicii publice de alimentare cu apă potabilă și de canalizare din România, activitatea Apa Serv Valea Jiului este una apreciată, fapt care ne onorează și ne obligă să păstrăm ridicată ștacheta serviciilor pe care le oferim abonaților noștri”, a declarat Costel Avram, director general al Apa Serv Valea Jiului.
Tiberiu Vințan - Avântul Liber
Info Petrila - Știri
antetAL.png
23.02.17 23:22
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one