INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Proiectul Apa Serv privind viitorul Parc Industrial de la Petrila, aprobat în Consiliul Județean

avram-c.jpg
Consiliul Județean Hunedoara a aprobat indicatorii economici ai proiectului Apa Serv Valea Jiului prin care societatea își propune să realizeze o importantă investiție în extinderea rețelelor de apă și canalizare.
Pentru acest proiect, care vizează realizarea colectorului Dărănești – Parc Industrial Petrila și care va asigura serviciile de canalizare în perimetrul viitorului Parc Industrial de la Petrila, amplasat în fosta incintă a Minei Petrila, și-au dat mâna, într-un fericit parteneriat, Consiliul Județean Hunedoara și primăriile din Petroșani și Petrila.

"Vom începe, în cel mai scurt timp, derularea acestei investiții, care este finanțată din cotele de dividende pe care Apa Serv Valea Jiului le-a repartizat Consiliului județean Hunedoara, Consiliului local Petroșani și Consiliului local Petrila și care se întorc acum într-o investiție necesară pentru dezvoltarea viitoarei zone industriale de la Petrila", informează directorul Apa Serv Valea Jiului, Costel Avram.
avram-c2.jpg
SC Apa Serv Valea Jiului a încheiat anul 2016 pe profit, asa încât, începând cu acest an a putut acorda dividende. Suma totală s-a ridicat la 2,4 milioane de lei, iar jumătate a fost împărțită cu acționarii societății de apă și canalizare, consiliile locale din Valea Jiului și Consiliul Județean.

Consiliul Local al Orașului Petrila este unul dintre beneficiarii dividendelor Apa Serv Valea Jiului iar investiția care se va derula în zonă este una primordială pentru dezvoltarea Petrilei.

"Utilitățile în perimetrul fostei mine Petrila sunt foarte importante și necesare pentru dezvoltarea orașului Petrila. Aici avem interesul de a dezvolta această zonă cu obiective în care să se desfășoare activități economice, culturale și sociale, iar acest proiect al societății Apa Serv este vital pentru viitorul Parc Industrial. În zonă exista doar o stație de epurare, iar analiza cheltuielilor necesare cu reabilitarea acesteia a avut ca rezultat costuri mult prea mari. Doresc să mulțumesc Consiliului Județean și directorului Apa Serv Valea Jiului, Costel Avram, pentru atenția și tot sprijinul acordat comunității noastre", a declarat primarul orașului Petrila, Vasile Jurca.

Anul 2017 a deschis pentru Apa Serv realizarea de noi investiţii în toate oraşele şi municipiile Văii Jiului, proiecte derulate atât prin fondurile proprii, cât şi prin reinvestirea profitului din exerciţiul financiar al anului 2016, sau prin accesarea de fonduri europene prin noul contract de finanţare POIM, pe care Apa Serv l-a semnat zilele trecute.

"Le mulțumesc consilierilor județeni pentru votul lor unanim acordat acestui proiect de hotărâre, un vot care arată determinarea și interesul lor pentru dezvoltarea Văii Jiului. De asemenea, le mulțumesc autorităților locale și județene care au decis să intre în parteneriat pentru susținerea acestui nou proiect de investiții la Apa Serv", Costel Avram, directorul Apa Serv.
Daniel P. Bolog - Info Petrila Știri
27.05.17 09:58
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one