INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Proiecte importante aprobate în ședința extraordinară a Consiliului Local Petrila

primaria.jpeg
În ședința extraordinară a Consiliului Local Petrila, convocată de primarul Vasile Jurca, s-au aprobat două proiecte foarte importante vizând infrastructura orașului, precum și dezvoltarea economică în perspectiva imediată.
Astfel, pe ordinea de zi au stat proiectele privind perimetrul fostei Mine Petrila, locul pe care se va construi hala de producție pentru investitorii care doresc să își deschidă o afacere în Petrila și aprobarea indicatorilor tehnico-economici privind proiectele legate de infrastuctură a orașului pentru anul 2017.

Prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL) există şanse mari să se obțină finanţare de la Ministerul Dezvoltării, edilii Petrilei având deja pe tapet proiecte importante pentru oraș:

– constucția a două grădinițe;

– asfaltare și modernizare străzi, parcări și alei;

– asfaltare străzi secundare;

– construcția halei de producție.

În altă ordine de idei, pe agenda ședinței extraordinare de la începutul acestei săptămâni a fost introdus un punct suplimentar legat de ziua de 8 Martie. Edilii au votat  pentru organizarea unei mese festive şi a unui program artistic de 8 Martie, precum și oferirea a câte o floare fiecărei doamne şi domnişoare din cele 370 de femei care lucrează în aparatul primăriei şi consiliului local, inclusiv doamnelor de la SPLAS şi asistentelor personale ale persoanelor cu handicap.
Daniel P. Bolog - Info Petrila Știri
22.02.17 14:39
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one