INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Programul de fidelizare implementat de echipa managerială a Apa Serv Valea Jiului continuă

DSC_0580.JPG
În activitatea de zi cu zi a operatorului regional de apă și canalizare din Valea Jiului, salariații noștri depun eforturi pentru ca soluționarea prblemeleor care apar în activitatea curentă să fie rezolvate rapid, dar și pentru ca dezvoltarea societății comerciale Apa Serv Valea Jiului să se mențină în ritmul susținut, derulat în ultimii ani prin aportul întregului colectiv.
În acest sens, programul de fidelizare implementat de echipa managerială a Apa Serv Valea Jiului continuă. La finalul lunii septembrie 2017, analiza efectuată de conducerea operativă a societății a relevat alți câștigători ai programului ”Angajatul lunii”. Astfel, laureații lunii septembrie sunt:
• Mihaela Maţan – tehnician în cadrul Serviciului Investiţii Dezvoltare – Proiectare
• Deneş Levente – conducător auto în cadrul Sectorului Utilaj – Transport
• Ileş Alin – mecanic în cadrul Staţiei de Epurare a apei Dănuţoni

Similar, în evaluarea făcută diverselor servicii din componența Apa Serv Valea Jiului, pentru activitatea din luna septembrie 2017, titlul de ”Colectivul al lunii Septembrie” a revenit Sectorului Întreţinere și Reparaţii.
DSC_0531.JPG
DSC_0538.JPG
DSC_0543.JPG
DSC_0566.JPG
DSC_0567.JPG
DSC_0572.JPG
DSC_0576.JPG
DSC_0585.JPG
Toți premianții lunii septembrie au fost felcitați astăzi, în cadru festiv, de conducerea Apa Serv, salariaților lunii septembrie fiindu-le înmânate diplome de onoare și recompense financiare pentru activitatea depusă în cadrul societății.

”Nu-mi rămîne decât să-i felicit pe colegii noștri care prin activitatea lor din luna septembrie, dar mai ales prin felul în care zi de zi își fac cu responsabilitate și pasiune, datoria la locul de muncă, sunt acum laureații noștri. Sunt foarte mulțumit de faptul că, dincolo de această competiție internă care-i aduce în față, lună de lună, pe cei mai buni dintre cei buni, întregul nostru colectiv de la Apa Serv Valea Jiului a înțeles că succesul nostru comun este rezultatul unei munci de echipă în care fiecare dintre noi, de la simplu muncitor și până la director, avem un rol important în bunul mers al societății”, a declarat Costel Avram, directorul general al Apa Serv Valea Jiului.
Birou Presă Apa Serv Valea Jiului Petroşani
Info Petrila - Comunicat de presă
03.10.17 07:05
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one