INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Programul de fidelitate al angajaților Apa Serv Valea Jiului - Aprecieri colegiale pentru salariații lunii februarie

DSC_0425.JPG
În cursul zilei de vineri, 2 martie 2018, în cadrul unei ședințe extraordinare a Echipei de conducere a Apa Serv Valea Jiului și a șefilor de servicii, au fost prezentate rezultatele activității depuse de colectivul de salariați ai operatorului regional de apă și canalizare din Valea Jiului, în luna precedentă.
Cu acest prilej, în urma analizei efectuate de conducerea executivă a societății, au fost nominalizați angajații lunii februarie de la societatea de apă din Petroșani. Aceștia sunt:

• Angela Sfetcu - economist în cadrul serviciului Financiar – Contabilitate
• Silvia Dinu - inginer în cadrul serviciului Comercial
• Alin Filipaș - instalator în cadrul sectorului apă - canal Uricani
Angajatii lunii februarie.JPG
Similar, în urma analizei activității serviciilor din cadrul Apa Serv Valea Jiului, a fost stabilită și echipa care a întrunit calificativul necesar pentru a fi declarată drept ”Colectivul lunii Februarie de la Apa Serv”. În acest caz este vorba despre Serviciul Financiar-Contabilitate compus din Elena Fortuna, Lenuța Berchiș, Carmen Aura Badea, Adina Gabriela Popa, Angela Sfetcu, Cristina Cuțui, Georgeta Mihaela Stan, Maria Cristina Turbuțan, Oana Cristescu și Eva Melinda Ciucur.

Fiecare dintre salariații merituoși ai lunii februarie a fost felicitat în cadrul unei ceremonii care a avut loc astăzi la sediul central al Apa Serv, în sala ”Nicolae Sădean”. Laureații au primit, pe lângă felicitările de rigoare, o diplomă de merit și o primă financiară.
Colectivul lunii februarie.JPG
”Rezultatele financiar-contabile pe care le-am înregistrat, dar mai ales modul corect și conștiincios în care colegii noștri de la Serviciul Finanicar-Contabilitate își desfășoară activitatea, în mod special în această perioadă în care lucrăm la închiderea bilanțului pentru anul precedent, ne-au făcut să înțelegem cu toții cât de important este rolul economiștilor din echipa noastră în buna funcționare a firmei și în rezultatele economice pe care le-am înregistrat și le înregistrăm în mod constant. Vreau să-i felicit pe colegii noștri de la Serviciul Financiar-Contabilitate, cărora le-am acrordat titlul de Colectiv al lunii februarie. De asemenea, aceleași felicitări li se cuvine și colegilor noștri Angela Sfetcu, Silvia Dinu și Alin Filipaș - angajații cei mai buni ai lunii februarie la Apa Serv”, a declarat Costel Avram, director general al Apa Serv Valea Jiului.
DSC_0433.JPG
DSC_0401.JPG
DSC_0409.JPG
DSC_0415.JPG
Programul de fidelitate ”Angajatul lunii”, respectiv ”Colectivul lunii” a fost demarat la începutul anului 2017 de conducerea operatorului regional al serviciilor publice de alimentare cu apă și de canalizare din Valea Jiului. Acest program are ca scop încurajarea competiției interne și creșterea gradului de eficiență a salariaților societății în activitățile prevăzute în fișa postului.

Biroul de Presă - Apa Serv Valea Jiului Petroșani
Daniel P. Bolog
02.03.18 12:09
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one