INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Prioritatea edililor de la Petrila - Oamenii

primaria-petrila.jpeg
Oamenii sunt în prim-plan pentru edilii de la Petrila. În acest sens autoritățile locale de la Petrila au demarat un proiect denumit "Sprijin pregătitor pentru înfiinţare G.A.L. (Grupul de Acțiune Locală) Petrila şi elaborare S.D.L. (Strategie de Dezvoltare Locală)".
"Acest proiect are în vedere realizarea unui parteneriat public-privat prin care să se atingă obiectivele propuse ulterior prin SDL. Obiectivele noului instrument de dezvoltare teritorială propus de Comisia Europeană pentru perioada de programare 2014-2020 - Dezvoltarea Locală plasată sub Responsabilitatea Comunităţii (DLRC) – sunt combaterea saraciei şi a excluziunii sociale de la nivel urban. Aşadar, obiectivul general vizează şi abordarea DLRC, mobilizarea şi implicarea comunităţii dezavantajate şi a organizaţiilor locale, de la nivel urban, pentru a face paşii concreţi spre dezvoltarea lor într-un mod mai inteligent, mai durabil şi mai favorabil incluziunii, în concordanţă cu Strategia Europa 2020", arată autoritățile locale de la Petrila.

Astfel, a fost elaborat "Caietul de Sarcini" pentru implementarea proiectului "SPRIJIN PREGĂTITOR PENTRU ÎNFIINȚARE GAL PETRILA ȘI REALIZARE SDL" în baza contractului de finanțare nr. POCU/85/5/1-107209 din 17.08.2017.

"Obiectivul specific al acestui proiect vizează reducerea numărului de comunități marginalizate (romă și non-romă) aflate în risc de sărăcie și excluziune socială din orașe cu peste 20.000 locuitori, cu accent pe cele cu populație aparținând minorității romă, prin implementarea de măsuri/ operațiuni integrate în contextul mecanismului de DLRC", mai spun edilii de la Petrila.

Obiectivul general îl reprezintă dezvoltarea resurselor umane prin creșterea accesului la un sistem de educație și formare profesională de calitate, stimularea ocupării, cu precădere pentru tineri, reducerea sărăciei și a excluziunii sociale prin facilitarea accesului de servicii sociale și de sănătate.

Durata de implementare a proiectului este 6 luni în perioada iar valoarea totala a proiectului este de 222.243,64 lei.

ANUNȚ Caiet de Sarcini
Info Petrila Comunitate
22.09.17 07:09
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one