INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Primul clopoțel a sunat și la Petrila, deschizând porțile tuturor școlilor din oraș (Video)

3scoli.jpg
Noul an școlar a început astăzi și la Petrila, acolo unde festivitățile organizate la școlile și grădinițele din oraș, dar și la Colegiul Tehnic ”Constantin Brâncuși”, au fost onorate și de prezența primarului orașului Petrila, Vasile Jurca.
”Am participat astăzi cu emoție la festivitățile prilejuite de deschiderea noului an școlar la școlile din orașul Petrila. Am dorit să asigur atât elevii și părinții, cât și cadrele didactice, de tot sprijinul meu, al administrației locale, în următorul an de învățământ. Am toată încrederea în pregătirea cadrelor didactice din orașul nostru și am lansat provocări pentru elevii care doresc să obțină rezultate foarte bune la învățătură. Mult succes tuturor!”, a declarat primarul Vasile Jurca.
2scoli.jpg
Alături de elevi, părinți și profesori, la deschiderea noului an școlar au fost prezenți nu doar primarul orașului, ci și viceprimarul Dorin Curtean, membri ai aparatului administrativ al Primăriei, consilieri locali, reprezentantul Inspectoratului Școlar Județean (prof.dr. Mihaela Manolea), reprezentanți ai Bisericii Ortodoxe Române, manageri ai unităților de învățământ și reprenzentanți ai poliției.

Fiecare dintre cei care au luat cuvântul au ținut să sublinieze importanța învățământului pentru tânăra generație, precum și sprijinul pe care elevii îl vor avea în continuare din partea tuturor cadrelor didactice dar și din partea administrației locale și a Inspectoratului Județean Hunedoara.
4scoli.jpg
Potrivit primarului orașului Petrila, toate unitățile de învățământ din acest oraș încep noul an școlar sub auspicii favorabile, fără consemnarea vreunor probleme de ordin administrativ sau de altă natură, situație pe care edilii petrileni doresc să o mențină cel puțin la același statut, evidențiindu-se efortul edililor pentru noi proiecte începute sau aflate în derulare, care vor îmbunătății situația tuturor școlilor din oraș și, implicit, cea a elevilor și a dascălilor din comunitatea petrileană.
1scoli.jpg
Video - Live Info Petrila
Daniel P. Bolog - Info Petrila Știri
Tiberiu Vințan - Exclusiv Media
11.09.17 16:36
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one