INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Primarul Vasile Jurca: "...aducem bani europeni la Petrila pentru dezvoltarea comunității noastre locale"

primar21.jpg
Zilele trecute, primarul orașului Petrila, Vasile Jurca, s-a aflat la Timișoara pentru semnarea contractului de finanțare pe fonduri europene, pentru primul bloc din Petrila reabilitat pe axa 3.1 POR.
"Am semnat la Timișoara, la sediul ADR Vest, un contract de finanțare pentru reabilitarea termică a blocului 14 din cartierul 8 Martie. Acesta este primul bloc de locuințe din orașul Petrila care urmează să fie reabilitat din fonduri europene", declară Vasile Jurca.

Acum urmează o serie de proceduri care țin de administrația locală și de sistemul de achiziții publice. După ce caietul de sarcini va fi introdus în SEAP trebuie îndepliniți o serie de pași pentru stabilirea constructorului care va lucra la reabilitarea imobilului.

Lucrurile nu se vor opri aici, așa cum spune și primarul Jurca, vor urma și alte proiecte de reabilitare termică a blocurilor din orașul Petrila, aflate acum în stadiul de revizuire și apoi depunere a acestora pentru finanțare.

"În urmă cu un an, am depus cereri de finanțare și documentațiile aferente pentru un lot de 10 blocuri, dar numai un singur proiect a trecut atunci de faza de evaluare. Am revizuit însă și celelalte proiecte conform cerințelor finanțatorului și le vom redepune la finalul acestei luni, când se va redeschide sesiunea înscrierilor de proiecte pe această axă europeană de finanțare", mai spune Jurca.

La sfârțitul săptămânii, primarul Vasile Jurca se va afla la București pentru definitivarea unui alt proiect important pentru comunitatea petrileană.

"O altă veste bună este aceea că vineri mă voi afla la București, la Ministerul Fondurilor Europene, unde voi semna un alt important contract de finanțare din fonduri europene pentru comunitatea noastră. De data aceasta este vorba despre banii pe care i-am obținut pentru constituirea Grupurilor de Acțiune Locală (GAL) pentru comunitățile din zonele defavorizate, un program extrem de important pentru Petrila", spune primarul Jurca.

Primarul Vasile Jurca spune că banii europeni vor sosi cu siguranță în orașul Petrila, acesta fiind doar începutul.

"Așa cum am promis, aducem bani europeni la Petrila pentru dezvoltarea comunității noastre locale. Iar acesta este doar începutul…"
Daniel P. Bolog - Info Petrila Știri
10.08.17 22:08
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one