INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Primăria Orașului Petrila invită cetățenii la consultare publică - 6 octombrie 2017, ora 15,00

primaria-petrila.jpeg
Orașul Petrila în parteneriat cu Ambient Logistics SRL și Organizația "Salvați Copiii" - filiala Hunedoara anunță consultarea publică ce va avea loc în data de 6 octombrie 2017, la sediul Primăriei Orașului Petrila, începând cu ora 15,00.
Consultarea publică, la care sunt invitați de această dată toți cetățenii din zona Cap de Linie Petrila - Cap de Linie Lonea, are ca obiect proiectul "Sprijin pregătitor pentru înființarea Grupului de Acțiune Locală (G.A.L.) Petrila și elaborarea Strategiei de Dezvoltare Locală (S.D.L.), obiectivele avute în vedere fiind următoarele:

- identificarea principalelor nevoi și probleme cu care se confruntă cetățenii orașului:

- identificarea soluțiilor posibile, prioritizarea măsurilor necesare propuse în cadrul consultărilor din teritoriu, cu precădere în Zonele Urbane Marginalizate.

Acest proiect este cofinanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014 - 2020, axa prioritară 5 - Dezvoltarea locală plasată sub responsabilitatea comunității.

Primarul Vasile Jurca invită pe această cale pe toți cetățenii din zonele propuse pentru această nouă rundă de consultări publice, importanța acestui proiect cofinanțat este dată de faptul că se urmărește promovarea incluziunii sociale, combaterea sărăciei și a oricăror forme de discriminare, orașul Petrila beneficiind de importante fonduri atrase prin acest proiect.
Info Petrila - Comunicate de presă
03.10.17 22:24
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one