INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Prefectul județului Hunedoara, Fabius Kiszely a convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență

zapada_poza.jpg
În contextul emiterii avertizării meteorologice Cod Galben pentru intervalul 19 aprilie, ora 04.00 – 21 aprilie, ora 10.00, caracterizată prin precipitaţii abundente, cu ninsori şi depuneri de zăpadă în zona de munte și intensificări ale vântului, ce vor atinge pe creste aproape 100 de km/h, prefectul județului Hunedoara, Fabius Kiszely a convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență.
În urma videoconferinței susținută de Ministrul Afacerilor Interne cu prefecții și managerii instituțiilor ce fac parte din Comitetul Județean pentru Situații de Urgență s-au dispus o serie de măsuri preventive pentru gestionarea eventualelor situații generate de căderi de zăpadă.
„Secretariatul Tehnic Permanent al C.J.S.U., asigurat de I.S.U Hunedoara, a notificat primăriile cu privire la consecintele avertizării de vreme rea cod galben, iar politiștii rutieri, jandarmii montani și salvamontiștii hunedoreni își vor intensifica activitatea și sunt pregătiţi să intervină. Pompierii și angajații Serviciului de Ambulantă Județean sunt pregătiți cu autospeciale și ambulanțe să acorde sprijin și asistență medicală hunedorenilor”, se arată într-un comunicat al CJSU.
Info Petrila - Comunicat de Presă
19.04.17 23:14
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one