INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Petrila se pregătește de sărbătoare - Zilele Orașului Petrila, 29 septembrie - 1 octombrie

zilele-orasului.jpg
Trei zile de sărbătoare sunt pregătite să se desfășoare în cel mai estic oraș al Văii Jiului, Petrila. Sfârșitul acestei săptămâni este dedicat acțiunilor cultural-artistice și sportive reunite sub egida "Zilele Orașului Petrila", unde nu vor lipsi concursurile sportive, muzica și voia bună.
Consiliul Local și Primăria Orașului Petrila anunță pentru perioada 29 septembrie - 1 octombrie 2017 organizarea acțiunilor cultural-artistice și sportive reunite sub genericul "Zilele Orașului Petrila".
pimaria-petrila.jpeg
Manifestările sportive, care se vor derula cu această ocazie, sunt organizate în colaborare cu Asociația Sportivă "San Montan" din Petrila, petrilenii având parte de concursuri de cros, maraton și bicicletă pe traseul Răscoala - Petrila, programate pentru prima zi a manifestărilor, vineri, 29 septembrie, începând cu ora 16,00. Înscrierea este gratuită, iar finaliștilor le sunt pregătite premii constând în diplome, medalii și bani.

Manifestările artistice se vor derula cu sprijinul artiștilor și ansamblurilor artistice locale, comunitatea petrileană fiind invitată la petrecere în toate cele trei zile de spectacole în aer liber, unde nu vor lipsi artiști și trupe consacrate de pe scena cultural-artistică românească. Spectacolele vor începe la ora 17,00 și se vor derula până târziu în noapte, pe scena în aer liber din zona parcului central al orașului Petrila (Parcul Copiilor).
parada.jpg
Duminică, 1 octombrie 2017, începând cu ora 15,00, Consiliul Local si Primăria Orașului Petrila, vă invită la "Parada Portului Popular", eveniment organizat sub egida "Zilelor Orașului Petrila - editia 2017", menit să contribuie la promovarea costumului popular românesc și transmiterea tradițiilor populare către tânăra generație.

"Având în vedere faptul că pe aceste meleaguri, de-a lungul timpului, pe lângă comunitățile momârlanilor din zona noastră, s-au așezat locuitori din zone folclorice de pe tot cuprinsul țării, invităm pe cei care dețin un costum popular din zona pe care o reprezintă să ni se alăture la acest eveniment devenit deja tradiție în orașul Petrila", spun edilii orașului Petrila.

Evenimentul se va desfăsura începând din zona sediului Primăriei orașului Petrila și până la Casa de Cultură "Ladislau Schmidt".

Edilii orașului Petrila ne asigură că nu vor lipsi nici focurile de artificii care vor completa serile de distracție în aer liber. Toate evenimentele cultural-artistice și sportive se vor derula în zona cuprinsă între Parcul Copiilor din Petrila și Biserica Ortodoxă, unde va fi amplasată și scena în aer liber din centrul orașului.

Organziatorii anunță că, pentru cei mici, vor fi disponibile numeroase aparate de joacă (mașinute, tiribombe, trenulețe etc.) așa cum nu vor lipsi, în mod evident, terasele cu bere, mici și alte produse comerciale.
Daniel P. Bolog - Info Petrila Știri
25.09.17 23:32
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one