INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Petrila. Peste 500 de noi arbori plantați de primăria orașului

1-pomi.jpg
Începând de săptămâna trecută, pe raza orașului Petrila, au fost derulate mai multe acțiuni de plantare a unor noi arbori, în parcurile din toate cartierele orașului.
Arbori deosebiți, de mai multe soiuri, de la cei de mari dimensiuni cum ar fi tei sau castani, până la cei de o frumusețe rară așa cum ar fi arborele magnolie sau arborele lalea și multe alte specii.

Primăria Orașului Petrila dorește cu orice chip să aducă un plus de imagine orașului. Sunt foarte mulți cetățeni care apreciază acest lucru dar, pentru că există și un dar, mai există și oameni certați cu bunul simț care, nici bine începută acțiunea de plantare a arborilor, la adăpostul întunericului, au smuls sau au rupt vlăstarii tineri.

Aceste fapte îndoielnice pot păta fața unui oraș, dacă nu vom gospodări cu înţelepciune şi nu vom ocroti natura, vom rămâne în cele din urmă singuri, pe o planetă pustie, așa cum spune chiar viceprimarul orașului, Dorin Curtean.
2-pomi.jpg
3-pomi.jpg
Unii dintre dumneavoastră ar fi tentați să spună "Pomi ne trebuiesc nouă" ?!!! Într-adevăr, mai sunt multe care ne-ar trebui dar, printre aceste trebuințe, sunt și acești pomi care, plantați acum, vom vedea rodul acestor acțiuni abia peste câțiva ani. Totul trebuie să pornească de undeva. Nu trebuie decât să păstrăm și să dăm concursul acțiunilor benefice inițiate de primărie.
"Săptămâna trecută, pe raza orașului Petrila, am început să plantăm peste 500 de pomi ornamentali , bineînțeles că i-am plantat în zonele unde există camere de supraveghere pentru că mă așteptam să fie destui cetățeni iresponsabili, să își dorească să FURE din bunul public... Pe această cale le transmit că au fost deja identificați de camerele de supraveghere câțiva indivizi, chiar dacă au furat pe noapte când se asteptau să nu îi vadă nimeni. Îi invit să vină de bună voie cu pomii furați la primărie, altfel vom face plângere penală pentru furt, pe numele celor identificati...", a spus viceprimarul orașului.
5-pomi.jpg
4-pomi.jpg
Daniel P. Bolog - Info Petrila Știri
28.03.17 16:42
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one