INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Petrila. Nu a oprit la semnalul politiștilor - Urmărire ca-n filme pe strada 8 Martie

masina-de-politie1.jpg
În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orelor 00:30, o patrulă de poliție a efectuat semnal de oprire unui autoturism care circula pe strada 8 martie din Petrila.
Conducătorul auto nu a respectat semnalul de oprire al polițiștilor și a demarat în trombă. În acel moment s-a procedat la urmărirea autoturismului în cauză, solicitandu-se sprijin unui alt echipaj de poliție.

Cele două echipaje de poliție au urmărit autoturismul aproximativ 2 km pe strada 8 martie încercând blocarea sa. Văzând că este blocat în trafic atât conducătorul auto cât și pasagerul din dreapta au sărit din autoturismul aflat în mers și au luat-o la fugă pe jos. Celelalte două persoane aflate pe bancheta din spate au rămas în autoturism.

Polițiști au pornit în urmărirea celor doi pe jos reușind prinderea lor după câteva sute de metri. În urma verificărilor efectuate a rezultat că șoferul nu avea permis de conducere.

În această acțiune au participat trei polițiști din cadrul Poliției orașului Petrila și un elev din cadrul Școlii de Agenți de Poliție Câmpina care se află în practică la Petrila, sprijiniți de polițiști din cadrul Poliției Locale Petrila.

În continuare urmează a se efectua cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fara a avea permis de conducere.
Daniel P. Bolog - Info Petrila Știri
04.02.18 11:45
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one