INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Petrila. Noi locuri de muncă vor fi create începând cu luna octombrie

general1.jpg
Veste bună pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă în orașul Petrila. Administrația de la Petrila anunță că, în clădirea fostului Magazin General din localitate, un investitor german va urma să deschidă o fabrică de confecții textile.
Activitatea ar urma să înceapă în luna octombrie a acestui an, până atunci se primesc cererile pentru angajarea unui număr de 50 de persoane, pentru început. În maximum un an investitorul își propune să angajeze peste 200 de persoane.
"Din fericire, am reușit să convingem un cetățean german, care are o firmă de confecții textile, să vină să deschidă un punct de lucru și la Petrila. Am avut o discuție și cu cei cre au în proprietate fostul Magazin General și i-am rugat să accepte condițiile investitorului pentru a putea închiria spațiul și să creem noi locuri de muncă. În prima fază am înțeles că vor să angajeze un număr 50 de persoane, iar după un an de zile acesta vrea să ajungă până la 200 de locuri de muncă. Ne-au spus că vor să relocheze un punct de lucru pe care îl au în Ucraina, să-l transfere în România", declară primarul orașului Petrila, Vasile Jurca.
Conform declarațiilor edilului de la Petrila, aceste locuri de muncă nou creeate sunt o sursă benefică pentru toți cei care își doresc acest lucru, deoarece investitorul german nu impune calificare sau experiență în domeniul confecțiilor textile.
"Aș ruga pe toți cei care sunt interesați, care au mai lucrat în acest domeniu, pe cei care vor să lucreze, pentru că nu este obligatoriu să fie calificați, să vină să își depună cererile de angajare la sediul primăriei orașului Petrila. Am invitat pe data de 7 septembrie la ora 9,00 o comisie din partea acestei firme care va fi prezentă la sediul primăriei și vor discuta cu fiecare în parte, cu toți cei care își doresc să lucreze la această firmă. Sper să fie prezenți oameni la această întâlnire pentru că noi așa am spus că este nevoie mare de locuri de muncă. Au estimat că undeva la 1 octombrie își vor începe activitatea", spune primarul petrilean.
De asemenea, proprietarii fostului Magazin General de la Petrila au informat că la parterul acestei clădiri a fost închiriat un spațiu pentru un retailer cu o rețea la nivel european (PEPCO), care ar urma să deschidă un magazin care oferă articole de îmbrăcăminte pentru întreaga familie, precum și produse pentru casă, la cele mai mici prețuri.
Daniel P. Bolog - Info Petrila Știri
07.09.17 14:05
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one