INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Petrila faptelor bune - Din căldura sufletului, pentru „tanti” Ana din Taia

petrila-fapte-tanti-ana.jpg
În satul Taia, de pe lângă orașul Petrila, există o bătrânică pe nume Ana. Iarna a găsit-o cu multe lipsuri și nevoi iar situația în care se află nu i-a permis să se aprovizioneze cu lemne de foc suficiente pentru a trece cu bine de această perioadă friguroasă.
„Tanti” Ana trăiește singură, din mila sătenilor, de la o zi la alta. Cea mai mare problemă a ei este căldura. Lemnele de foc primite ca sprijin din partea autorităților locale nu i-au fost suficiente pentru această iarnă iar echipa „Petrila faptelor bune” au găsit-o aproape înghețată.

A fost lansat un apel prin intermediul rețelei de socializare, de profesor Raluca E. Cocolan de la Școala Gimnazială 6 din Petrila, una dintre inițiatoarele proiectului „Petrila faptelor bune”, adresat tuturor celor care doresc să o ajute pe „tanti” Ana cu lemne sau cu bani pentru cumpărarea acestora. Oameni cu suflet s-au mobilizat exemplar iar acum vorbim despre încă un zâmbet adus pe fața unui suflet de lângă noi, un zâmbet rar care, pentru cei care au avut ocazia să îl vadă, a adus cu el foarte multă emoție și bucurie.

„Astăzi, cu multă bucurie și lacrimi în ochi, cineva vrea să vă mulțumească pentru darul din poartă. Bătrânica Ana din Taia, despre care vă povesteam în urmă cu câteva zile e acum mai fericită ca niciodată! Are lemne pentru întreaga iarnă iar în primăvară va primi din nou. Și totul se datorează unor oameni cu suflet care nu au rămas indiferenți la necazul ei”, spune Raluca E. Cocolan în mesajul transmis pe aceeași rețea de socializare.

Oameni care, din căldura sufletului, au adus căldură pentru „tanti” Ana, în adevăratul sens al cuvântului, fără a aștepta mulțumiri, nu pot trece neobservați. Fapte ca acestea trebuie cunoscute de fiecare dintre noi, ele sunt cele care trebuie să ne caracterizeze, bucuria aproapelui ne curăță sufletele, emoția oglindește atitudini, definește caractere.

„M-a „instruit” atent să vă transmit mesajul ei: „Să vă dea Dumnezeu tuturor, sănătate și noroc pe unde umblați, pentru că m-ați ajutat!” A primit atât lemn de brad, cât și de fag. Din cauza greutății, mașina a parcurs doar o porțiune din drum, mai departe un cal ambițios (al lui Ilie), și-a pierdut potcoavele încercând să urce până la poartă. Am reușit până la urmă să îndeplinim misiunea!”, mai spune Raluca E. Cocolan.

S-au implicat în această acțiune: Bălușe Daniel, Fam. Dănesc Liviu, Cristina și Victoraș, Fam. Berei, Anghel Antonio, Fam. Roșulescu, Fam. Mălescu Florin și Daniela, Prof. Stoica Dija, Prof. Neag Simona, Prof. Urdea G., Fam Suto, Fam. Duma, Cătălina Donca, Prof. Gheorghiulescu Iulian, Fam. Grecea, Fam. Câmpean, Urban Gabriel.
Daniel P. Bolog - Info Petrila Comunitate
19.12.17 05:27
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one