INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Petrila faptelor bune - De la inimă, la inimă, pentru o cauză nobilă!

fapte bune2.jpg
Sărbătorile de iarnă sunt un prilej de a-i avea pe cei dragi alături, de a celebra noul an şi de a ne pune speranțe în viitor.
Pentru prea mulți, însă, această perioadă a anului nu este decât o altă ocazie de a-și aminti de greutăți și lipsuri. Astfel, acest proiect caritabil a luat naștere din dorința de a ajuta persoanele aflate în dificultate pe perioada de iarnă. Împreună, putem contribui la aducerea speranței pentru aceste persoane din orașul Petrila.

Așadar, vă invităm duminică, 26 noiembrie, la Centrul de Documentare și Informare din cadrul ȘCOLII GIMNAZIALE NR. 6 PETRILA, începând cu ora 14:00, la cel mai mare eveniment caritabil din acest an, ”PETRILA FAPTELOR BUNE” și să donăm fiecare, după posibilități, alimente greu perisabile precum: ulei, zahăr, făină, mălai, orez, paste făinoase, conserve, biscuiți, dulciuri, cereale, sucuri dar și detergenți, produse de igienă personală (săpun, pastă de dinți).

Tot aici, vor avea loc mici momente artistice puse la cale de copiii talentați ai acestui oraș pentru o atmosferă caldă, în ciuda frigului de afară.

Pentru cei care nu pot ajunge în această zi alături de noi, pot fi aduse donații în perioada 6-30 noiembrie la Centrul de Documentare și Informare al Școlii gimnaziale nr.6 Petrila.

Vă așteptăm să vă alăturați acestei cauze nobile și să oferim împreună de la inimă, la inimă!
fapte bune1.jpg
Organizatori: Consilier local - Țurcaș Anca, Școala Gimnazială Nr. 6 Petrila - Centrul de Documentare și Informare, Asociația Culturală ”Les Amis de la France”, Asociația Națională Cultul Eroilor ”Regina Maria”, Biserica ”Sfânta Treime” - Preot Adrian Boantă.
Daniel P. Bolog - Info Petrila Comunitate
12.11.17 06:14
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one