INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Petrila, Din suflet pentru suflet - Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități

din suflet pentru suflet.jpg
În 1992 Organizația Națiunilor Unite a proclamat 3 decembrie drept Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități. De atunci, an de an, în întreaga lume este promovat același mesaj: "Oameni egali - Drepturi egale". Un mesaj de conștientizare a faptului că persoanele cu dizabilități au aceleași drepturi ca toți ceilalți.
Acțiuni specifice acestei zile din calendarul Națiunilor Unite se petrec și în orașul Petrila însă, ne-a atras atenția un eveniment deosebit care a pornit din sufletul unor copii minunați, elevi ai Școlii gimnaziale nr. 5 Petrila. Prin acțiunea ”Din suflet pentru suflet” copiii încearcă, de altfel chiar reușesc, să aducă un strop de bucurie în rândul persoanelor instituționalizate, printr-un program artistic ce a devenit tradiție.
din suflet pentru suflet 4.jpg
”Această acțiune se derulează de 12 ani la Centrul de Îngrijire și Asistență din Petrila, cu prilejul Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități. Elevii școlii noastre fac parte din Ansamblul "Nedeia Petrileană" iar în această zi cu semnificație deosebită am adus un strop de bucurie în sufletele persoanelor instituționalizate, printr-un program artistic ce a devenit tradiție: cântecul și dansul popular”, spun Ana și Iulian Doda, profesori coordonatori.

Copiii, însoțiți de profesorii lor coordonatori, și-au încântat asistența prin cântecul și jocul popular, oferind din sufletul lor mare zâmbete, bucurie și daruri oferite din partea colectivului școlii.
din suflet pentru suflet2.jpg
din suflet pentru suflet3.jpg
Daniel P. Bolog - Info Petrila Comunitate
06.12.17 04:53
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one