INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Pe DN 7 A, șoseaua care face legătura cu Transalpina, lucrările au avansat datorită seriozității constructorului

foto-conferința.jpg
Reprezentanţii regionali ai CNAIR, directorul regional Laurenţiu Bogdan Bratu din cadrul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Craiova şi Ion Tudor, şeful Secţiei Drumuri Naţionale (SDN) Târgu Jiu - Gorj au fost invitați la o conferinţă de presă inedită în Cheile Tăii din Petrila, în prezența prefectului județului Hunedoara, Fabius Kiszely, desfăşurată în tabăra instalată de jandarmii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmerie "Decebal" Hunedoara, unde au oferit mai multe informații prețioase legate de măsurile ce trebuiesc luate în perioada sezonului rece şi în acţiunile ce vor avea loc, precum şi starea drumurilor DN 7A de pe Cheile Jiețului şi DN 66 de pe Defileul Jiului, drumuri ce leagă judeţul Hunedoara de judeţele învecinate.
Primarul orașului Petrila, Vasile Jurca, aflat de asemenea la această acțiune a jandarmilor montani, a primit asigurări că lucrările din zona Cheilor Jiețului care, în cea mai mare parte, tranzitează teritoriul orașului Petrila, vor continua atât cât încă mai permite și se poate profita de vremea favorabilă și că aici au fost suplimentate cu utilaje și cu efective mărite, lucrându-se la capacitate maximă pentru ca, până la sosirea iernii, pe DN 7A să se poată circula în condiții de siguranță.

"Indiscutabil, drumul care face legătura între județul nostru și județul Vâlcea va fi asigurat în cele mai bune condiții până la sosirea iernii. Pot spune că mă bazez pe afirmațiile constructorului aflat în zona care tranzitează teritoriul orașului nostru până la granița cu județul vecin, toate discuțiile pe care le-am avut cu dumnealor de la începutul lucrărilor și până astăzi s-au finalizat așa cum au promis, dând dovadă de seriozitate în ceea ce privește promisiunile pe care le fac și le mulțumesc. Sper și sunt convins că vom avea în sfârșit această porțiune de drum finalizată anul viitor, este o șosea foarte importantă, atât din punct de vedere turistic cât și socio-economic", ne spune primarul Petrilei, Vasile Jurca.
foto-conferinta-1.jpg
Bogdan Bratu, directorul DRDP Craiova, verifică zi lumină modul în care se derulează lucrările pe drumurile naționale care tranzitează județul nostru, iar asfaltul turnat pe DN 7 A, început de la granița cu județul Vâlcea, a ajuns până în zona Groapa Seacă. Alături de el, Ion Tudor, șeful Secției Drumuri Naționale Târgu-Jiu, acesta confirmând faptul că Bratu a cerut ca șantierele să fie inspectate zilnic, iar problemele să fie sesizate și soluționate în cel mai scurt timp.

"Până târziu în noapte inspectăm, împreună cu domnul director Bogdan Bratu, DN 7 A și DN 66. Pe DN 7A, de la limita cu județul Vâlcea, până la Petroșani se lucrează în flux continuu de asemenea, domnul Bratu a dispus măsuri urgente pentru reparații pe cei 3 kilometri de drum unde asfaltul vechi este complet distrus", precizează Ion Tudor, șeful SDN Târgu-Jiu.
Bogdan Bratu a cerut mărirea programului de lucru și suplimentarea muncitorilor și a utilajelor până la finalizarea lucrărilor la acest drum.

"Am avut de dimineaţă o şedinţă la primăria din Petroşani cu domnul prefect, domnul primar al municipiului Petroşani, şeful de la drumuri din judeţul Hunedoara, şeful de la drumuri din judeţul Gorj. Am pus împreună la punct ultimele pregătiri pentru sezonul rece, ţinând cont că se apropie iarna. Se lucrează la drumul de legătură DN 7A, se asfaltează în continuare, asta până când se va strica vremea şi nu va mai fi permis să facem astfel de lucrări. Eu sper ca timp de 30 de zile de acum încolo să putem lucra în continuare. Legat de DN 66, drumul de pe Defileul Jiului, acolo suntem undeva la 85% cu lucrările finalizate. Săptămâna aceasta le-am dat ordinul de începere şi pentru marcajele rutiere. Le-am spus angajaţilor că vreau urgent marcaje pe acel tronson de drum, că nu vreau să mai intrăm în sezonul rece, cu ceaţă şi zăpadă fără marcaj rutier! Ţin foarte mult la chestia asta, siguranţa traficului. Avem contracte semnate de deszăpezire pe toate zonele, inclusiv pe aceste două drumuri intens circulate şi în sezonul rece, ţinând cont că duc şi spre zone turistice. Stocul de material antiderapant îl avem în baze, iar săptămâna viitoare vom băga utilajele necesare pentru zone de munte. Am pus la dispoziţie Jandarmeriei o parte din districtul de la Rânca, unde am făcut un centru operaţional, ca să nu avem probleme iarna în această zonă. O să fie acolo poliţie, salvare, jandarmerie, plus utilaje şi oameni de-ai noştri şi sper să ne ajute Dumnezeu să trecem cu bine peste această iarnă, să gestionăm lucrurile cum trebuie şi cetăţenii, turiştii care vin în zona Rânca, Voineasa, sau aici la Petroşani, ori care merg de la Petroşani spre Obârşia Lotrului să circule în condiţii bune în acest an”, a declarat, în cadrul conferinței de presă, Laurenţiu Bogdan Bratu.
Daniel P. Bolog - Info Petrila Știri
20.10.17 22:29
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one