INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Patru tineri au fost surprinși în Petrila în timp ce încercau să fure dintr-o autoutilitară

Zeus.jpg
În cursul nopții de sâmbătă spre duminică, o patrulă a poliției din orașul Petrila, formată din agent Marian Stancu și câinele Zeus, agent pr. Radu Lupulescu și agent pr. Cătălin Cochină, au surprins în flagrant patru tineri cu vârste între 14 și 21 de ani care încercau să sustragă bunuri dintr-o autoutilitară aflată în parcarea din strada Minei din orașul Petrila.
La vederea poliției, tinerii au încercat să fugă, ignorând somațiile polițiștilor. Pentru prinderea tinerilor polițiștii s-au folosit de ajutorul câinelui Zeus, acesta ajungându-i din urmă și, aplicându-le multiple lovituri din botniță, a reușit să îi culce la pământ și să îi imobilizeze pe trei dintre aceștia. Cel de-al patrulea tânăr implicat în furt a reușit să scape, fiind totuși identificat, va urma să fie adus în fața justiției.

În cauză, pe numele celor patru tineri s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Din cercetări a mai reieșit faptul că aceștia sunt autorii a mai multe spargeri și furturi din autoturisme, iar cercetările continuă.

Trei dintre cei patru tineri sunt din orașul Petrila, iar cel de-al patrulea este din Lupeni.
Daniel P. Bolog - Info Petrila Știri
03.07.17 12:55
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one