INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Parteneriat între Pompierii Voluntari din Petrila și Provincia Belluno - Italia

1.jpg
O delegație a Asociației Pompierilor Voluntari din Provincia Belluno (Italia) a avut astăzi, la Petrila, o reuniune de lucru cu membri ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din Petrila.
La întâlnire a participat primarul orașului Petrila, Vasile Jurca, precum și Enrico Collarin, vicepreședinte al Asociației ”Bellunesi nel Mondo”, una dintre cele mai active asociații ale italienilor din Provincia Belluno în relația cu comunitățile locale din Valea Jiului.

”În urma discuțiilor de astăzi, pe care le-am avut cu colegii din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din orașul Petrila împreună cu delegația Asociației Pompierilor Voluntari din Belluno – Italia s-a punctat oportunitatea și posibilitatea realizării unei relații de parteneriat între cele două servicii voluntare de intervenții, colaborare care, sperăm noi, poate fi una de bun augur. Îi mulțumesc domnului Enrico Collarin pentru deschidere și pentru intermedierea acestei relații de colaborare”, a declarat Vasile Jurca, primarul orașului Petrila.
2.jpg
3.jpg
Tiberiu Vințan
Info Petrila Știri
24.04.17 21:56
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one