INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Orașul Petrila va putea beneficia de un bazin de inot didactic prin Compania Națională de Investiții

bazin-didactic-1024x550.jpg
O investiție similară cu cea de la Petroșani, care s-a dovedit a fi de mare utilitate publică, este în continuare în atenția edililor orașului Petrila în ceea ce privește realizarea unui bazin de înot didactic.
Primarul orașului Petrila, Vasile Jurca, s-a aflat în luna mai a acestui an la București unde a avut o serie de întâlniri în vederea susținerii privind construcția unui bazin didactic de înot, iar acum autoritățile locale de la Petrila urmează să predea amplasamentul situat în Cartierul 8 Martie către Compania Națională de Investiții.

"În orașul  Petrila își desfășoară activitatea 5 unități de învățământ preșcolar, 6 unități de învățământ primar și un liceu cu un număr total de aproximativ 4000 de elevi. Pentru a oferi elevilor și tineretului din orașul Petrila o dotare necesară pentru dezvoltarea sănătoasă și armonioasă prin practicarea sportului și pentru asigurarea unor condiții optime pentru realizarea unor performanțe școlare la acest nivel, considerăm oportună realizarea investiției "bazin didactic de înot". Totodată, având în vedere numeroasele solicitări ale locuitorilor orașului, în special ale familiilor cu copii, privind crearea unor spații pentru sport și recreere ale elevilor și tinerilor din orașul Petrila, se impune demararea obiectivului de investiții în vederea construirii unui bazin didactic de înot", arată primarul orașului Petrila, Vasile Jurca.

În orașul Petrila nu mai există niciun astfel de bazin de înot de aceea acest obiectiv se dovedește a fi imperios necesar pentru dezvoltarea armonioasă a tinerilor din comunitatea petrileană, desigur că utilitatea lui este deja demonstrată în toate localitățile în care astfel de obiective au fost construite.

Dincolo de segmentul activităţii sportive şi educaţionale, bazinul poate fi un important punct de atracţie pentru persoane de toate vârstele, un spaţiu adecvat unde să se poată practica înotul, sub supravegherea unor instructori cu experienţă.

"Construirea bazinului didactic de înot va avea un impact pozitiv, determinant în vederea creării unui spațiu-cadru pentru activități sportive și de relaționare între beneficiarii finali ai acestui proiect, cu scopul perpetuării unor manifestări sănătoase educațional-sportive. Acest obiectiv va asigura o dezvoltare durabilă a valorilor existente și îmbunătățirea calității vieții permițând locuitorilor orașului Petrila să se bucure în timp de o creștere a nivelului sănătății tineretului și o dezvoltare a activităților sportive la nivel local în acest domeniu, al înotului, existând posibilitatea dezvoltării în timp a unor performanțe în acest domeniu. Acest bazin va oferi școlilor și tineretului din oraș o dotare necesară pentru dezvoltarea sănătoasă și armonioasă, prin practicarea înotului și pentru a asigura condiții optime pentru realizarea unor performanțe școlare la acest nivel", mai arată primarul orașului Petrila.
Bazin-de-inot-Didactic-Mioveni.jpg
Daniel P. Bolog - Info Petrila Știri
06.09.17 17:55
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one