INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Moș Nicolae dă startul iluminatului festiv de sărbători la Petrila

20161205_173013.jpg
Iluminatul festiv pornește în ajun de Moș Nicolae și la Petrila. Autoritățile locale vor să îl întâmpine pe Moș Nicolae așa cum se cuvine, iar pentru ca acesta să găsească drumul către copiii cuminți din Petrila, iluminatul festiv va fi pornit tocmai în seara de ajun.
Astfel, copiii împreună cu părinții și bunicii sunt așteptați în Parcul Copiilor din localitate pentru a lua parte la momentul festiv al numărătorii inverse căruia primarul orașului Petrila, împreună cu copiii prezenți, îi vor da startul chiar în această seară, începând cu orele 17,00.

”În ajun de Moș Nicolae invit pe toți copiii din Petrila, însoțiți de părinți și bunici, în Parcul Copiilor, pentru a da startul împreună iluminatului de sărbători și vom participa la o seară de colinde tradiționale. Am pregătit pentru ei surprize pe care Moș Nicolae le-a pregătit special pentru această seară”, spune Vasile Jurca, primarul orașului Petrila.

Tot în această seară vor fi premiați și câștigătorii concursului lansat pentru copiii școlilor petrilene, de către Primăria orașului Petrila, ”VISUL MEU DE CRĂCIUN”, proiectele câștigătoare au fost deja realizate și urmează să fie amplasate în ”Parcul Copiilor”.

Un moment autentic a fost pregătit pentru copii de către Ansamblul Junii Petrileni, ansamblu cu tradiție în folclorul de la Petrila, dar și al colindelor culese cu grijă din zona aceasta a momârlanilor.

”Vor fi clipe de bucurie pe care le vom petrece împreună cu copiii, acesta fiind startul sărbătorilor de iarnă la Petrila, startul colindelor frumoase care pot fi auzite doar în această perioadă”, mai spune Vasile Jurca.
Daniel P. Bolog - Info Petrila Știri
05.12.17 03:04
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one