INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Marți, 13 februarie ora 15:00, Junii Petrileni vor concura în semifinalele duelului ansamblurilor folclorice

Ansamblu2.jpg
Ansamblul "Junii Petrileni" va intra în competiție marți, 13 februarie, începând cu ora 15:00, în emisiunea "La Măruță" difuzată de PRO TV în duelul celor mai bune grupuri folclorice.
Acestea se vor întrece în semifinalele pentru titlul suprem al celui mai bun ansamblu folcloric din România iar telespectatorii decid cine va fi câștigătorul marii finale!

”Suntem pregătiți sufletește pentru următorul duel și sperăm să avem și de această dată sprijinul telespectatorilor pentru că doar ei decid prin vot care va fi ansamblul câștigător. Avem pregătite surprize frumoase din bogata tradiție a folclorului momârlănesc care vor fi cu siguranță pe placul publicului”, a declarat Costică Cigmăian, directorul Ansamblului Junii Petrileni.

Emisiunea interactivă a trustului TV a avut o mare priză la public, folclorul și tradițiile țării noastre fiind la mare cinste pentru fiecare comunitate în parte. Județul nostru a fost reprezentat cu cinste de talentații membri ai Junilor Petrileni.

”Vă invit să susținem împreună folclorul și tradițiile noastre și pe inimoșii membri ai ansamblului, contez pe sprijinul dumneavoastră, atât al cetățenilor orașului Petrila, al Văii Jiului și al Județului Hunedoara, cât și al tuturor celor care iubesc folclorul și tradițiile noastre din întreaga țară”, spune mesajul primarului orașului Petrila, Vasile Jurca.

Cei care doresc să susțină Ansamblul ”Junii Petrileni” pentru a ajunge în etapa următoare, o pot face votând prin SMS la numarul 1266 cu textul "Hunedoara", sau online la http://lamaruta.protv.ro/voteaza.
Daniel P. Bolog - Info Petrila Cultural
12.02.18 11:47
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one