INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Marșul pentru Viață 2017 la Petrila: ”Mama și copilul au dreptul să se bucure de viață”

1-mars.jpg
La Petrila s-a desfăşurat sâmbătă ”Marşul pentru viaţă”, un eveniment organizat de mai multe asociaţii ortodoxe care are loc anual, concomitent, în mai multe oraşe din România și Republica Moldova, în preajma Praznicului Bunei Vestiri.
Anul acesta evenimentul s-a desfășurat chiar în ziua Bunei Vestiri iar tema din acest an a fost ”Marşul pentru viaţă 2017  – Ajută mama şi copilul! Ei depind de tine”. Au participat la marş zeci de persoane alături de preoţi ortodocşi din parohiile orașului, susținuți chiar în primele rânduri de primarul orașului Petrila.

”Viața este darul cel mai de preț primit de la Dumnezeu. Potrivit învățăturilor creștine acest dar trebuie protejat și prețuit, suntem aici ca să susţinem familia tradițională şi dreptul la viaţă”, a precizat Vasile Jurca.
2-marș.jpg
3-marș.jpg
”Copiii sunt iubire”, ”Femeile sunt viață”, ”Mama și copilul au dreptul să se bucure de viață” au fost principalele mesaje scrise pe pancartele participanților, traseul desfășurării procesiunii a fost de la Biserica Sf. Apostoli Petru și Pavel până la Casa de Cultură ”Ladislau Schmidt” din Petrila.

Tema celei de-a șaptea ediții a marșului a fost motivată prin faptul că România ocupă locul al doilea în statistica numărului de avorturi: 22.743.390 de avorturi legale, chirurgicale, doar în spitalele de stat, în perioada 1958 –2016, faţă de o populaţie de 19.760.000 de persoane la 1 ianuarie 2016.
Imagini: Vasile Laurențiu Sorin
Redactor: Daniel P. Bolog
26.03.17 08:12
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one