INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

Mai multe lucrări de asfaltare, ecologizare sau amenajare a parcurilor au fost derulate de edilii de la Petrila

10-tv.jpg
Edilii de la Petrila au demarat mai multe lucrări de asfaltare concentrate pe diferite zone și cartiere ale orașului. În paralel cu acestea, se execută lucrări de amenajare a Parcului Copiilor din zona centrală a orașului și ecologizare a spațiilor verzi din împrejmuirea blocurilor.
Săptămâna trecută au început lucrările de asfaltare completă în Cartierul Tudor Vladimirescu din oraș, zonă în care asfaltul era distrus pe o suprafață extinsă. Lucrarea este destul de avansată în execuție, în câteva zile ar putea fi chiar terminată dacă vremea permite. Autoritățile de la Petrila au în plan de asemenea și reparații la covorul asfaltic de pe strada Republicii, afectat pe perioada de iarnă, precum și asfaltarea altor alei și trotuare din cartierele Petrilei.
11-tv.jpg
12-tv.jpg
În altă ordine de idei, în Parcul Copiilor din oraș, se execută la această oră lucrări de înfrumusețare și amenajare a parcului, iar edilii roagă cetățenii orașului să fie atenți în aceste zone de lucru chiar dacă sunt supravegheate și de poliția locală a orașului. Acest parc este unul dintre cele mai aglomerate zone, mai ales în perioadele călduroase de vară, iar edilii doresc ca aici să amenajeze și să funcționeze fântâna arteziană existentă dar nefuncțională, lucrarea fiind deja în execuție.
13-parc.jpg
14-parc.jpg
În paralel, angajații primăriei continuă activitatea de ecologizare a zonelor verzi, de desființare a gardurilor inestetice și a bărilor construite în jurul blocurilor. Edilii doresc să nu mai existe în fața blocurilor aceste garduri care nu ofereau niciun aspect plăcut sau tot felul de sfori, sârme întinse sau chiar bări, imaginile vorbind de la sine.
6-tv.jpg
4-tv.jpg
Mulți dintre locatarii blocurilor au înțeles foarte bine acest lucru iar zonele în care deja s-a încheiat această acțiune au fost reamenajate cu sprijinul lor, oferind acum un alt aspect și devenind foarte plăcute și pentru ei, după cum sunt exemplificate câteva locuri în imaginile următoare.
1-minei.jpg
2-minei.jpg
3-tv.jpg
8-tv.jpg
La final întregul oraș ar trebui să ofere o imagine mult mai plăcută, aceasta este dorința edililor și speră ca și în continuare să fie sprijiniți în aceste acțiuni de toți cetățenii orașului, să putem spune în sfârșit că am scăpat de imaginea gri și tristă a orașului. Un oraș cu oameni veseli și primitori, așa cum sunt petrilenii, trebuie să aibă și o imagine pe măsură.
Daniel P. Bolog - Info Petrila Știri
30.03.17 16:53
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one