INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

La Valea de Pești, Apa Serv a inaugurat un nou popas turistic

20171012_113404.jpg
Succesul proiectului derulat de Apa Serv Valea Jiului în ceea ce privește implicarea în dezvoltarea turismului local, prin amenajarea unui popas turistic și a unui izvor cu apă potabilă în zona Stației de tratare de la Jieț (Petrila), a determinat conducerea operatorului regional de apă și canalizare din Valea Jiului să realizeze un obiectiv similar și în partea de vest a Văi Jiului.
Astfel, în imediata vecinătate a Stației de tratare a apei de la Valea de Pești (Uricani), pe marginea DN 66A, Apa Serv Valea Jiului a amenajat un nou loc de popas pentru turiști, unde aceștia se pot odihni în foișorul de lemn amenajat cu băncuțe și loc pentru servit masa și unde pot avea acces gratuit la un izvor de apă potabilă.
20171012_113749.jpg
Noul popas turistic realizat de Apa Serv Valea Jiului a fost inaugurat astăzi, la eveniment fiind prezenți directorul general al Apa Serv – Costel Avram, șeful Departamentului Comercial – Cristian Ionică, șeful Departamentului Exploatare – Florin Donisă, șeful Departamentului Economic – Roxana Benke, șeful Serviciului Personal -Lăcrămioara Drăgoescu, șeful Secției Apă-Canal Lupeni-Uricani – Viorel Zaharia, coordonatorul echipei tehnice care a realizat acest obiectiv – Adrian Donisă, alți membri ai echipei de conducere a Apa Serv și un grup de jurnaliști. Acestora li s-au adăugat și primii turiști care au ținut să se oprească din tura de ciclism spre Câmpușel pentru a-i felicita pe cei care, în opinia lor, au făcut un gest de mare omenie, amenajând acest popas cu izvor de apă.
apa8.jpg
apa6.jpg
Noul loc de popas a fost sfințit astăzi și de părintele paroh al Parohiei Valea de Brazi-Câmpu lui Neag.
Mulțumit de finalizarea și punerea la dispoziție a acestui obiectiv s-a declarat și Costel Avram, directorul Apa Sev Valea Jiului, inițiatorul acestui proiect. ”Așa cum am promis, am dat astăzi în folosință un nou izvor cu apă potabilă, pe care colegii mei de la Apa Serv l-au amenajat în vecinătatea stației de tratare de la Valea de Pești. Le mulțumesc colegilor care au realizat acest nou obiectiv de interes turistic și celor care au fost alături de noi, astăzi, la sfințirea izvorului de la Valea de Pești. Trebuie să recunosc că mi-au căzut bine cuvintele de mulțumire pe care le-am primit din partea primilor beneficiari ai acestui popas, un grup de bicicliști care ne-au felicitat pentru această realizare. Mă bucur că putem să le fim de folos oamenilor și n acest fel, contribuind totodată, la dezvoltarea turismului în Valea Jiului”, a declarat Costel Avram.
apa4.jpg
apa2.jpg
Mulțumit de finalizarea și punerea la dispoziție a acestui obiectiv s-a declarat și Costel Avram, directorul Apa Sev Valea Jiului, inițiatorul acestui proiect. ”Așa cum am promis, am dat astăzi în folosință un nou izvor cu apă potabilă, pe care colegii mei de la Apa Serv l-au amenajat în vecinătatea stației de tratare de la Valea de Pești. Le mulțumesc colegilor care au realizat acest nou obiectiv de interes turistic și celor care au fost alături de noi, astăzi, la sfințirea izvorului de la Valea de Pești. Trebuie să recunosc că mi-au căzut bine cuvintele de mulțumire pe care le-am primit din partea primilor beneficiari ai acestui popas, un grup de bicicliști care ne-au felicitat pentru această realizare. Mă bucur că putem să le fim de folos oamenilor și n acest fel, contribuind totodată, la dezvoltarea turismului în Valea Jiului”, a declarat Costel Avram.
Tiberiu Vințan - Exclusiv Media
13.10.17 18:48
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one