INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

La Petrila, un pod nou peste râul Jiu va putea face legătura între șoseaua de centură și strada Republicii

zona-tunel.jpg
Edilii de la Petrila au în vedere construirea unui pod nou peste râul Jiul de Est, necesar pentru a face legătura între strada Republicii, șosea care este acum singura stradă principală a orașului și șoseaua de centură sau drumul tehnologic, așa cum mai este cunoscut.
Acest pod ar urma să fie construit în zona Tunel, la intrarea în orașul Petrila, lângă podul CFR al fostei mine Petrila și se justifică pe deplin, având în vedere faptul că toate sediile administrative ale orașului Petrila, inclusiv sediul primăriei orașului, vor fi mutate în această zonă, mai exact în fostul sediu administrativ al minei Petrila, iar edilii au în vedere, pe lângă descongestionarea traficului de pe strada Republicii, realizarea de noi obiective turistice, și nu numai, în perimetrul fostei mine.

În acest sens au fost demarate deja procedurile pentru construirea acestui pod din zona Tunel, faza incipientă fiind achiziționarea de servicii topo -cadastrale privind terenul aflat în strada Republicii, zona Tunel - pod CFR.

Acest tronson este lung de aproape cinci kilometri fiind șoseaua de centură a orașului Petrila și ar avea deschiderea începând din zona Tunel, urmând apoi cursul Jiului de Est, cu multiple posibilități de legătură cu orașul în zona strada Minei, zona PENNY Market, zona Traian Vuia și zona din spatele actualului sediu al primăriei orașului.
mina-petrila.jpg
drum-tehnologic.jpg
Lucrările de reabilitare a șoselei de centură au fost mult întârziate, iar factorul principal l-a reprezentat lucrările de ecologizare din perimetrul fostei mine Petrila, însă, edilii spun că vor fi bani pentru reabilitarea șoselei de centură din Petrila.

Inițial, autoritățile din orasul Petrila ar fi vrut să o repare cu banii prin care se făcea închiderea minei Petrila, însă, primarul Vasile Jurca a primit asigurări că banii vor fi disponibili anul viitor, așa încât speră ca atunci să și pornească asfaltarea acestui drum, care ar duce spre fosta mină de la Petrila, unde va fi mutat sediul primăriei precum și toate celelalte servicii ce țin de administrația publicã locală.

Planul urbanistic al orașului Petrila este în continuă schimbare, obiective noi au apărut sau vor apărea pe teritoriul administrativ al orașului. Edilii au vedere în special obiective care vor fi generatoare, în primul rând, de locuri de muncă, însă, toate acestea necesită multă răbdare astfel încât lucrurile să nu fie făcute la voia întâmplării ci, să aducă beneficii și bunăstare locuitorilor orașului Petrila.
Daniel P. Bolog - Info Petrila Știri
17.09.17 06:59
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one