INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
.
.
.
.
"Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru"
MS Regele Mihai I al României - (1921 - 2017)

”Junii Petrileni” merg mai departe în ”Duelul ansamblurilor” de ”La Măruță”

Ansamblu2.jpg
Adevărați ambasadori ai folclorului de pe Valea Jiului, momârlanii Ansamblului folcloric ”Junii Petrileni” condus de coregraful amator Constantin Cigmăian merg mai departe în întrecerea derulată la nivel național, în cadrul apreciatei emisiuni de divertisment ”La Măruță” difuzată de PRO TV.
Junii Petrileni au fost prezenți astăzi, pentru a doua oară, în studioul emisiunii ”La Măruță”, unde au prezentat portul, cântecul și jocul momârlănesc, dar și apetisantele bucate ale zonei rurale din orașul Petrila.

Alături de membri Ansamblului folcloric ”Junii Petrileni” s-a aflat și primarul orașului Petrila, Vasile Jurca.

”Le mulțumesc membrilor ansamblului folcloric Junii Petrileni și domnului Cigmăian pentru modul în care au reprezentat cu cinste Petrila și Valea Jiului în acest concurs al apreciatei emisiuni TV ”La Măruță” și îi felicit pentru promovarea în etapa următoare a acestui frumos concurs. În același timp, le mulțumesc celor care au votat pentru Junii Petrileni, apreciind astfel frumoasele tradiții ale Văii Jiului, o adevărată carte de vizită a petrilenilor”, a declarat primarul Vasile Jurca.

Ansamblul ”Junii Petrileni” a fost preferat astăzi de telespectatorii emisiunii difuzate de PRO TV, în duelul cu Ansamblul folcloric ”Ghiocel de Luncavița” din Tulcea.
***
Junii Petrileni - La Măruță

S-au prezentat așa cum îi stă bine momârlanului, au impresionat atât prin portul popular momârlănesc, cât și prin dansul și bucatele tradiționale din Valea Jiului. Ansamblul Junii Petrileni - Duelul Ansamblurilor Folclorice. © Credit video: PRO TV - ”La Măruță”

Posted by InfoPetrila on 18 Ianuarie 2018
***
Momentul de glorie - Ansamblul Junii Petrileni

Ansamblul Junii Petrileni câștigă runda la Duelul Ansamblurilor Folclorice. Momentul de glorie! © Credit video: PRO TV - ”La Măruță”

Posted by InfoPetrila on 18 Ianuarie 2018
Redactor: Tiberiu Vințan (Ziarul Exclusiv)
Credit video: PRO TV - ”La Măruță”
Info Petrila Cultural
18.01.18 20:59
Redacția Info Petrila
info-facebook.jpg
 
HOROSCOP ZILNIC
angajari.jpg
AngajareElectric.jpg
aqua-palace-angajari.jpg

PARTENERI

al-logo2.png
EXCLUSIV.jpg
ajrp.jpg

PROMOȚIONAL

wutopiaa2.jpg

***

scoala-auto.jpg

***

PUBLICWIN PETRILA
Strada REPUBLICII, Bloc 70, parter
Petrila, Telefon: 0785 189 667
PUBLICWIN.jpg

***

teren-sintetic.jpg

***

FB_ANSIRO-TOUR.jpg
Dacă în anul 2018 doriți să călătoriți prin lume, să faceți o croazieră sau doar un sejur în stațiuni din țară și străinătate, Agenția ANSIRO TOUR vă stă la dispoziție.
Informații și rezervări la telefon:
0254 50 60 47, 0726 17 72 72

***

car-parangul.jpg

***

number-one-1.jpg
donatebutton-paypal-home.png
INFO-TRANSPARENT-adresa-web2.png
Este interzisă republicarea articolelor fără menționarea explicită a sursei de proveniență (Info Petrila).
INFO PETRILA este un spațiu în care se vorbește despre idei, inițiative şi proiecte. Portalul comunității de pe Valea Jiului a fost lansat ca site oficial InfoPetrila în ianuarie 2012. Ideea lansării unui site al comunității petrilene a apărut din luna decembrie a anului 2008 și a funcționat în spațiul virtual sub forma unui subdomeniu. Într-o eră a generației Facebook, Info Petrila încearcă să se adapteze și intră pe această platformă, conștienți că este cea mai bună legătură între noi și dumneavoastră. Cu speranța promovării unei zone destul de sărace în informație, Info Petrila rămâne mai departe portalul tău de informație din Valea Jiului. Info Petrila - Daniel P. Bolog
Conținutul acestui website este proprietatea Daniel P. Bolog.

Ⓒ Copyright - Info Petrila 2017

Website Media de Știri

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one